Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bearanyozták a Nokia 8800 mobilt

Kütyük

Bearanyozták a Nokia 8800 mobilt

Akinek a Nokia 8800 alapváltozata esetlegesen nem lenne elég exkluzív, most akár a készülék egy speciális változatára is lecsaphat.


A világhálón a napokban felbukkant egy hirdetés, melyben egy különleges Nokia 8800 szerepel: a high-end kategóriás telefon ezúttal nem ezüst, hanem arany színben csillog. A hirdetés szerint ezúttal nem egyszerű aranyszínű festékről van szó, hanem valódi arany bevonatról.

A legérdekesebb a dologban, hogy a Nokia 8800 arany változata mindössze 350 fontba, vagyis mintegy 128 ezer forintba kerül, miközben a sima verzióért ennél közel 100 ezer forinttal többet kell fizetni. Nem tudni, hogy a hirdetés mennyire komoly, mindenesetre az igen csak egyedi készülékről több fénykép is készült.

A vékony rozsdamentes acél burokba zárt Nokia 8800 finoman kicsúsztatva egy sor különleges részlettel kápráztat el, amelyek mindegyike alapos megfontolás és kutatás után emelheti a készülék presztízsét és minőségét. Az élmény fokozása érdekében a Nokia 8800 exkluzív audio-szolgáltatásokat is kínál, többek között a díjakkal elismert zeneszerző, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangokat és figyelmeztetőket. A Nokia 8800-nál is megnyilvánuló figyelem a részletek iránt a Nokia prémium mobiltelefonjainak jellemzője, amelyek mércéül szolgálnak az iparág számára az elegancia és a teljesítmény terén.

A Nokia 8800 kinyitó mechanizmusát szintén a funkcionális dizájn miatt érdemes tanulmányozni. A nagy teljesítményű autókban használthoz hasonló szilárd rugómechanizmust és rozsdamentes acél golyóscsapágyat alkalmazó Nokia 8800 billentyűzete elegánsan csúszik elő a védőborító alól, miközben a hátul elrejtett kamera is előtűnik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés