Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vivanet: újabb szolgáltató kínál olcsó ADSL Internet-hozzáférést

Kütyük

Vivanet: újabb szolgáltató kínál olcsó ADSL Internet-hozzáférést

A Vivanet új akciója keretében a Családi vagy Irodai ADSL-re július végéig előfizetők, két teljes hónapig ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást. A havidíj-mentes periódust követően is a bruttó 6000 Ft-os lélektani ár alatt marad a legkisebb korlátlan lakossági ADSL csomag havidíja.

A VIVAdsl Családi és Irodai csomagokat július végéig megrendelő ügyfelek az első két hónapban ingyen internetezhetnek. A két teljes hónap az aktiválástól számított 62 napra terjedő havidíj-mentességet jelent. Az akció a Családi csomagok keretében mind a korlátlan, mind a transzfer csomagokra kiterjed. A díjmentes időszak letelte után is kedvező árakat garantál a szolgáltató. A 2 éves korlátlan 512-es Családi csomag bruttó 5990 Ft-ba kerül majd, a korlátlan 1024-es Irodai csomagért, pedig havi nettó 9992 Ft-ot kell majd fizetni.

„Tapasztalataink alapján, a nyáron csökken az ADSL iránti érdeklődés. Az ajánlatunk célja, hogy a VIVAdsl iránti keresletet ebben az időszakban is fenntartsuk.” – nyilatkozott dr. Bödecs Béla a Vivanet ügyvezetője.

A szolgáltató az üzleti ügyfeleiről sem feledkezett meg, őket egy légkondicionálóval csábítja. „Ez a nyár melegnek ígérkezik, így minden cégnél jól jön egy klímaberendezés. Sikerült akciónkhoz egy olyan megbízható partnert találnunk, aki a szállítás mellett a berendezések beszerelését is vállalja.” – folytatta az ügyvezető.

A forgalomkorlátos FLEXIadsl Családi és a havidíj-mentes ZÉRÓflexi ADSL szolgáltatások kínálatát továbbra is fenntartja a Vivanet. „A ZÉRÓflexi szolgáltatásunk májusban kedvező visszhangra talált, megrendeléseink 5%-a ebből a termékből került ki.” – ismertette az akció hátterében meghúzódó szempontokat dr. Bödecs Béla.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés