Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonos MiniVideo szolgáltatás a Digitaniától

Kütyük

Mobiltelefonos MiniVideo szolgáltatás a Digitaniától

Új és egyedi szolgáltatással indította a 2004-es évet a Digitania Rt. A cég január közepe óta MiniVideo néven 15-20 másodperces, sportos, vicces, ünnepi, szerelmes és felnőtt témákat tartalmazó videók mobiltelefonra történő letöltésére biztosít lehetőséget.

˝Európában harmadikként, Magyarországon pedig elsőként, versenytársainkat megelőzve jelentünk meg a piacon ezekkel az egyedi, mobiltelefonra letölthető minivideókkal. Hiszünk benne, hogy a videó tartalmak hamarosan egye nagyobb jelentőséggel bírnak majd a mobilszolgáltatások piacán” – nyilatkozta Tom Lindberg, a Digitania Rt. igazgatója.

A minivideók minden Java képes Nokia telefonon megjeleníthetők (támogatott telefonok: Nokia 3300, 3410, 3510i, 6310i, 6610, 7210, 5100, 6100, 6800, 7250), a különböző tartalmak pedig GPRS-en keresztül, emelt díjas SMS-ben és WAP-on érhetőek el.

Mivel a szolgáltatás mindhárom mobil szolgáltató által támogatott, így mindenki, aki megfelelő készülékkel rendelkezik, igénybe veheti. Egy videó letöltésének ára: 799 Ft+áfa. Letöltéshez nincs másra szükség, mint hogy a felhasználó egy emelt díjas telefonszámra elküldje a kiválasztott videó azonosító kódját, majd a válasz SMS-ben egy könyvjelzőt kap (szolgáltatói hírüzenet névvel jelenik meg a telefonon), melynek segítségével (azt elmentve telefonjába) letöltheti a videót. Természetesen ehhez is, mint bármely más java alkalmazáshoz, aktív WAP hozzáférés szükségeltetik.

Minivideó szolgáltatás előnyei:
-A rövid, néhány másodperces videoklipek bármilyen további kiegészítő egység nélkül tölthetők le a telefonra.
-Ugyanolyan könnyen és egyszerűen tölthetők le, mint bármilyen más csengőhang, vagy Java játék.
-Más alkalmazásoknak is marad hely – nem igényel nagyon nagy tárhelyet a telefonban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés