Connect with us

Hirdetés

technokrata

M720: széthajtható kialakítású kamerás újdonság a Mitsubishitől

Kütyük

M720: széthajtható kialakítású kamerás újdonság a Mitsubishitől

A Mitsubishi bejelentette az M341i típusjelzésű i-mode kompatibilis mobiltelefonja általános GSM verzióját, az M720-at, mely immár nem csak az i-mode szolgáltatást üzemeltető Tajvanon, Németországban és Hollandiában használható.

Az M720 egy kagylóhéj formájú mobil készülék, melynek belső TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzője 262 ezer színárnyalat, külső STN LCD-je pedig 4096 színárnyalat megjelenítésére képes.

A Mitsubishi M720 természetesen beépített digitális fényképezőgéppel is fel van vértezve, melynek segítségével maximum 640×480 pixeles, tehát VGA felbontású fotók készíthetők. A telefonnal alacsonyabb felbontású (160×120 pixel) fényképeket is lehet rögzíteni, és ekkor a négyszeres digitális zoom szolgáltatás is igénybe vehető. A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes telefon 96 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 24 milliméter vastag. A 102 grammos tömeggel rendelkező készülék készenléti ideje 200 óra, beszélgetési ideje pedig 3 óra, legalábbis a gyártó közlése szerint.

A GPRS és MMS kompatibilis M720 telefonkönyvében maximum 255 bejegyzést lehet eltárolni, melyek közül harmincat lehet hanghívással elérni. Ezenkívül említésre méltó még az elektronikus levelezési kliens, valamint, hogy a készülék harminckét szólamú polifonikus csengőhangokkal van ellátva.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés