Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megkezdődött a Motorola A835 forgalmazása

Kütyük

Megkezdődött a Motorola A835 forgalmazása

Bejelentését követően mintegy kilenc hónappal újabb harmadik generációs mobiltelefon került a kereskedések polcaira.

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártója, a Motorola bejelentette, hogy A835 típusjelzésű, UMTS kompatibilis mobil készüléke október közepétől kezdve a következő országokban fellelhető a “3” nevezetű mobil operátor kínálatában: Egyesült Királyság, Svédország, Ausztria, Ausztrália, Dánia, Hong Kong, Olaszország.

A Motorola A835-tel kapcsolatban idén január óta már számos különböző információ látott napvilágot, azonban a vállalat a mostani bejelentés kapcsán néhány újdonságot is elárultak a telefonról. Ezek alapján elmondható, hogy az említett mobil operátor legkisebb méretű harmadik generációs mobiltelefonja 64 MB integrált memóriával, videoanyagok rögzítésére és videotelefonálásra alkalmas integrált kamerával, MP3 zenefájl lejátszási képességekkel, valamint Bluetooth kompatibilitással rendelkezik.

A nemrégiben debütált Motorola A920-hoz hasonlóan egyébként az A835 is fel van vértezve AGPS (Assisted Global Positioning System) modullal és segítségével minden további nélkül letölthetők, valamint futtathatók Java alkalmazások. A Motorola A835 pontos árazása egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés