Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már el is fogyott a Samsung Mátrix mobilja

Kütyük

Már el is fogyott a Samsung Mátrix mobilja

A Samsung SPH-n270 típusjelzésű “Mátrix mobiltelefonját” a fanatikus Mátrix rajongók lényegében pillanatok alatt az utolsó darabig felvásárolták, így a Samsung Matrix Online Store-ban egyelőre hiánycikknek számít a futurisztikus megjelenésű készülék.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az SPH-n270 a második Mátrix film, a Mátrix – Újratöltve (The Matrix Reloaded) filmvásznakon történt debütálásával egy időben jelent meg a kereskedelmi forgalomban. A készülék tökéletes mása annak a mobiltelefonnak, amit a hollywoodi filmalkotásban láthatunk.

A 114 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 19 milliméter magas, 130 gramm tömegű exkluzív Samsung mobiltelefon színes folyadékkristályos kijelzője 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. A negyvenszólamú polifonikus csengőhangok megszólaltatására is képes telefon a korábbi Samsung készülékek esetében megismert szolgáltatásokat vonultatja fel, csak éppen mind látvány, mind hangzás világát tekintve Mátrixos köntösben. Az SPH-n270 telefonkönyvében maximálisan 250 bejegyzést lehet eltárolni, ezenkívül pedig adott esetben jó szolgálatot tehet a telefon hangrögzítési szolgáltatása.

A Mátrix stílusú grafikákkal és csengőhangokkal felvértezett Samsung SPH-n270 egyes példányait az eBay-en már több mint 700 dolláros áron hirdetik. A különleges készülékről egyelőre lecsúszott Mátrix rajongók a Samsung Matrix Online Store-ban egyébként e-mailben regisztráltathatják magukat, így azonnal értesítést fognak kapni, ha a telefon újra kapható lesz a Samsungnál.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés