Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a Siemens új alsókategóriás készüléke, az A55

Kütyük

Érkezőben a Siemens új alsókategóriás készüléke, az A55

Habár a mobiltelefonok piacán mostanság lényegében már minden a színes kijelzővel és integrált digitális fényképezőgéppel ellátott készülékekről szól, nem szabad megfeledkeznünk az olyan monokróm kijelzős, nagy tömegeknek szánt telefonokról sem, mint amilyen például a Siemens A55, mely készülék forgalmazását a gyártó a napokban Európa szerte megkezdte, illetve rövidesen megkezdi.

Az olcsó mobiltelefonok piaci szegmensében komoly sikereket elért Siemens A50 utódja, a Siemens A55 immár a többszólamú, polifonikus csengőhangok kezelésével is könnyedén elboldogul, igaz ilyen csengőhangból gyárilag mindössze négy darabot képes felvonultatni.

A mérlegen mindössze 84 grammot nyomó vadonatúj készülék előlapja a mai divatnak megfelelően szabadon cserélhető, gyárilag pedig két különböző színárnyalatban készül. A Garnet, illetve Biscaya fantázianevek vörös, illetve kék alaptónusú készülékeket jelentenek. A Siemens A55 többek közt egy 1.2.1-es verziószámú WAP böngészőt is magáénak tudhat, melynek segítségével képek, hangok, vagy akár animációk is letölthetők a készülékre, Java alkalmazások viszont nem, ugyanis az A55 nem Java kompatibilis.

A Siemens újdonságának segítségével hívóazonosító grafikákat és animációkat rögzíthetünk a telefonkönyvben szereplő telefonszámokhoz, azt pedig gondolom mondanom sem kell, hogy a Siemens A55 mind az SMS-ek, mind a képeket, hangokat és animációkat tartalmazó EMS-ek küldésével és fogadásával tökéletesen elboldogul. Mivel egy rendkívül olcsó, belépőszintű készülékről van szó, az MMS kompatibilitás hiánya fölött úgy vélem nyugodtan szemet hunyhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés