Connect with us

technokrata

Érkezőben a Siemens új alsókategóriás készüléke, az A55

Kütyük

Érkezőben a Siemens új alsókategóriás készüléke, az A55

Habár a mobiltelefonok piacán mostanság lényegében már minden a színes kijelzővel és integrált digitális fényképezőgéppel ellátott készülékekről szól, nem szabad megfeledkeznünk az olyan monokróm kijelzős, nagy tömegeknek szánt telefonokról sem, mint amilyen például a Siemens A55, mely készülék forgalmazását a gyártó a napokban Európa szerte megkezdte, illetve rövidesen megkezdi.

Az olcsó mobiltelefonok piaci szegmensében komoly sikereket elért Siemens A50 utódja, a Siemens A55 immár a többszólamú, polifonikus csengőhangok kezelésével is könnyedén elboldogul, igaz ilyen csengőhangból gyárilag mindössze négy darabot képes felvonultatni.

A mérlegen mindössze 84 grammot nyomó vadonatúj készülék előlapja a mai divatnak megfelelően szabadon cserélhető, gyárilag pedig két különböző színárnyalatban készül. A Garnet, illetve Biscaya fantázianevek vörös, illetve kék alaptónusú készülékeket jelentenek. A Siemens A55 többek közt egy 1.2.1-es verziószámú WAP böngészőt is magáénak tudhat, melynek segítségével képek, hangok, vagy akár animációk is letölthetők a készülékre, Java alkalmazások viszont nem, ugyanis az A55 nem Java kompatibilis.

A Siemens újdonságának segítségével hívóazonosító grafikákat és animációkat rögzíthetünk a telefonkönyvben szereplő telefonszámokhoz, azt pedig gondolom mondanom sem kell, hogy a Siemens A55 mind az SMS-ek, mind a képeket, hangokat és animációkat tartalmazó EMS-ek küldésével és fogadásával tökéletesen elboldogul. Mivel egy rendkívül olcsó, belépőszintű készülékről van szó, az MMS kompatibilitás hiánya fölött úgy vélem nyugodtan szemet hunyhatunk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom