Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia-Lycos: együttműködés az MMS terén

Kütyük

Nokia-Lycos: együttműködés az MMS terén

A Nokia és a Lycos Europe a multimédiás üzenetküldési szolgáltatások (Multimedia Messaging Services; MMS) közös fejlesztését jelentette be.

A Lycos Europe nemrég indította be a Mobile Channel(mobilcsatorna) szolgáltatását, melynek segítségével a Lycos közösséget a mobiltechnológia erejével ismerteti meg. A Lycos új csatornája jelenleg kiegészíti a vállalat zászlóvivő SMS szolgáltatását, amely Európa vezető, mobiltelefon és Internet, illetve Internet és mobiltelefon közti forgalmat lebonyolító SMS szolgáltatása.

A Lycos Mobile az új MMS funkciókkal és tartalmakkal történő kibővítése az informatív és szórakoztató MMS szolgáltatások még izgalmasabb élményét kínálja majd a közösség felhasználóinak. Az azonnal felhasználható Lycos tartalmakból vagy egyénileg elkészített képekből létrehozható multimédiás üzenetek és a szolgáltatás hasonló funkciói könnyen használhatóvá teszik a fogyasztók számára az MMS-t.

A multimédiás üzenetküldési szolgáltatás egy olyan társadalmi igényekre válaszoló új kommunikációs stílust teremt meg, ahol a munka és a magánélet egyre dinamikusabban változik és fejlődik. A Nokia megközelítése egy sor, a fejlődés különböző szakaszait képviselő lépcsőfokon alapul: szöveges üzenetküldés (csak szöveg), képküldés (szöveg és grafika), MMS-multimédiás üzenetküldés (első fázisban állóképek, grafikák, hang- vagy zenefelvételek, valamint szöveg; később videofelvételek is).

Az MMS mindezidáig a legsokoldalúbb szabványosított üzenetküldési szolgáltatás, amely az eddig létező üzenetküldő szolgáltatások összes funkcióját és tartalomtípusát magában foglalja. A hordozótól független multimédiás üzenetküldési szolgáltatás a 3GPP és a WAP Forum által támogatott nyílt szabvány.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés