Connect with us

technokrata

A Milánói Design Héten együtt ünnepli az LG és Tokujin Yoshioka az életünket jobbá tevő innovációt

lg_s-f-senses-of-the-future_2

Dotkom

A Milánói Design Héten együtt ünnepli az LG és Tokujin Yoshioka az életünket jobbá tevő innovációt

A Milánói Design Héten együtt ünnepli az LG és Tokujin Yoshioka az életünket jobbá tevő innovációt

Az LG az elismert japán tervezővel közösen alkotta meg a lenyűgöző, “A jövő érzékei” című OLED kiállítást, melynek középpontjában a természet szépsége áll a formatervezés, művészet és építészet világában

Alapításának 70. évfordulója alkalmából az LG Corporation (LG) egy nagyméretű fényinstalláció leleplezését tervezi a a világ legnagyobb formatervezési kiállításán, a 2017-es Milano Design Weeken (április 4-9.). A Jövő érzékei (S.F Senses of the Future) névre keresztelt, a Superstudio Piuban április 3-án debütáló kiállítás egyben az LG bemutatkozását is jelenti a designhéten. A kiállítás célja többek között az is, hogy kihangsúlyozza a márka kitartó szenvedélyét a dizájn és innováció terén.

 tokujin-yoshioka

Az LG Tokujin Yoshiokaval társult, a kísérleti technikák alkalmazásáról ismert világhírű formatervezővel, aki műveivel a természet szépségére és az emberi érzékek komplexitására kíván reflektálni. Az LG dizájn-felfogásának alapja az az elgondolás, hogy az innovatív technológia és a formatervezés középpontjában az emberi érzékelés legyen. Ez az egyetlen útja, hogy izgalmas és fantáziadús víziókat valósítsunk meg. A jövő érzékei kiállítással az LG és Tokujin Yoshioka saját optimizmusukat szeretnék kommunikálni az emberiség jövőjét illetően, és egy hosszan tartó élményt adnak át a fények és a mindennapi tárgyak használatával.

„Amikor gyerekek voltunk, szabadjára engedtük fantáziánkat, ha a jövőről volt szó, és azt éreztük, az álmaink jelentik a sorsunkat. A jövő érzékei kiállítás a science fiction, a technológia, az űr és az élet kifejeződése, amely kihangsúlyozza az LG OLED technológiájának méltóságát. Az installáció egy költői jelenség, amely leginkább egy fényből alkotott szövetként jellemezhető – egy igazi futurisztikus dimenzió, amely megdöbbenti és meghaladja az emberi érzékeket.”

— mondta Tokujin Yoshioka.

„Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy együtt dolgozhatunk Tokujin Yoshiokaval és, hogy részt vehetünk a formatervezés legnagyobb ünnepén. Az LG élvonalbeli technológiáinak és Tokujin Yoshioka formatervezésének egyesülése tökéletesen kifejezi az LG emberközpontú dizájnfelfogását és az elköteleződésünket az iránt, hogy ígéretünk szerint olyan innovációkat alkossunk, amelyek jobbá teszik az életünket. Reméljük, hogy minél több látogatónak lesz lehetősége megtapasztalni, A jövő érzékei kiállítás mennyire magával ragadó.”

— tette hozzá Noh Chang-ho, az LG Electronics dizájnért felelős vállalati vezetője.

A 70. évforduló alkalmával az LG egy olyan új útra lép, amelyben maga a formatervezés is a felhasználói élményre koncentrál. Az LG minden eddiginél elkötelezettebb a fogyasztók életminőségének javítása mellett, optimalizált megoldásaival kitolva az innováció határait.

170223_A-size

A jövő érzékei kiállítás előzetes megtekintésére április 3-án, 15:00-tól 18:30-ig kapnak lehetőséget a sajtó képviselői. A kiállítás a nagyközönség számára április 4-től 9-ig tartja nyitva kapuit.

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd