Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új ügyvezető igazgató az LG Electronics Magyar Kft. élén

Dotkom

Új ügyvezető igazgató az LG Electronics Magyar Kft. élén

Bumseop Lee regionális vezetőként Magyarország mellett a régió 10 országában felel az LG tevékenységéért

Januártól Bumseop Lee személyében új ügyvezető igazgató irányítja az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további 10 délkelet-európai ország (Szlovénia, Bulgária, Románia, Szerbia, Horvátország, Albánia, Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Koszovó) tevékenységét koordinálja.

Bumseop Lee Magyarországra érkezése előtt az LG romániai leányvállalatának vezetője volt, azt megelőzően pedig a kelet-európai, dél-amerikai, közel-keleti és afrikai régióban valamint a Független Államok Közösségében szerzett nemzetközi tapasztalatot az LG-nél.

Az új ügyvezető legfontosabb célja, hogy a helyi tudásra és szakértelemre, valamint az LG folyamatos technológiai innovációira alapozva, a csapatmunka ösztönzésével megerősítse a cég vezető pozícióját a régióban.

„Büszke vagyok rá, hogy januártól az LG regionális központját vezethetem Budapesten. Eltökélt szándékom, hogy a helyi kollégák szakértelmére építve az LG brand-et tovább erősítsem, és cégünket a régió első számú elektronikai vállalatává tegyem” ― mondta Bumseop Lee. „Hiszek benne, hogy úttörő innovációink ― mint az OLED tévéinket és dupla kialakítású TwinWash mosógépünket magába foglaló ultra prémium SIGNATURE termékcsalád, a 86” Ultra Strech Monitor Signage, a 21:9-es UltraWide monitor portfoliónk vagy éppen a Multi V 5 CAC kereskedelmi klíma megoldásunk ― e munkához a legjobb alapot adják. Elkötelezettek vagyunk, hogy legkorszerűbb technológiai megoldásainkkal mind B2B ügyfeleink, mind vásárlóink életét kényelmesebbé és egyszerűbbé tegyük.”

Bumseop Lee szabadidejében rengeteget utazik és szeret sportolni; kedvence a tenisz és a ping-pong, utazásai közben pedig szívesen kirándul a természetben.

A menedzser Youngnam Roh-t váltja az ügyvezetői székben, aki a Magyarországon töltött sikeres évek után munkáját az LG indiai leányvállalatánál folytatja, a Háztartási eszközök és klímaberendezések üzletág vezetőjeként.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés