Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szégyenlistával sokkolná a gyártókat a Google

Dotkom

Szégyenlistával sokkolná a gyártókat a Google

Aki nem ad ki elég frissítést, az felkerülhet a listára.

Hiába kritizálják sokszor azzal az Apple-t, hogy a régebbi iPhone-ok lassulnak egy-egy frissítés után, mégis tény, hogy az iOS új verziói általában hosszú ideig elérhetőek a készülékekre. Távolról sincs így az androidos táborban, nem ritka, hogy másfél, maximum két év után megszűnik egy eszköz támogatása és lőttek a frissítéseknek.

androidn

Ez érthető módon igencsak csípi a Google szemét, hiszen sok esetben nem az adott gyártóra, hanem magára az Android platformra haragudnak meg a felhasználók. Információk szerint ezt úgy oldanák meg, hogy egy szégyenlistát tennének közzé, amin világosan látható lenne, hogy melyek azok a gyártók, akik elhanyagolják a frissítéseket.

A Bloomberg úgy tudja, hogy ez a lista már most is létezik, jelenleg azon tanakodnak a kaliforniai gyártó szakemberei, hogy közzé is tegyék-e a szégyenlistát, vagy csak a tárgyalások során használják fel. Az biztos, hogy előbbi rendkívül jó hatással lenne a frissítési ciklusokra, hiszen egyik gyártó sem akarna azért vevőket veszíteni, mert egy fontos felsorolásban a legutolsók között szerepel.

Forrás: PC World



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés