Connect with us

technokrata

Szégyenlistával sokkolná a gyártókat a Google

androidn

Dotkom

Szégyenlistával sokkolná a gyártókat a Google

Aki nem ad ki elég frissítést, az felkerülhet a listára.

Hiába kritizálják sokszor azzal az Apple-t, hogy a régebbi iPhone-ok lassulnak egy-egy frissítés után, mégis tény, hogy az iOS új verziói általában hosszú ideig elérhetőek a készülékekre. Távolról sincs így az androidos táborban, nem ritka, hogy másfél, maximum két év után megszűnik egy eszköz támogatása és lőttek a frissítéseknek.

androidn

Ez érthető módon igencsak csípi a Google szemét, hiszen sok esetben nem az adott gyártóra, hanem magára az Android platformra haragudnak meg a felhasználók. Információk szerint ezt úgy oldanák meg, hogy egy szégyenlistát tennének közzé, amin világosan látható lenne, hogy melyek azok a gyártók, akik elhanyagolják a frissítéseket.

A Bloomberg úgy tudja, hogy ez a lista már most is létezik, jelenleg azon tanakodnak a kaliforniai gyártó szakemberei, hogy közzé is tegyék-e a szégyenlistát, vagy csak a tárgyalások során használják fel. Az biztos, hogy előbbi rendkívül jó hatással lenne a frissítési ciklusokra, hiszen egyik gyártó sem akarna azért vevőket veszíteni, mert egy fontos felsorolásban a legutolsók között szerepel.

Forrás: PC WorldSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd