Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hódítanának a szomszédok

Dotkom

Hódítanának a szomszédok

A biztonságos hálózati kommunikációs megoldások egyik vezető szolgáltatója, az innsbrucki székhelyű phion AG. folytatja terjeszkedését Közép- és Kelet-Európában – jelentette be a társaság. Peter Perdich felel majd az országos piaci aktivitások kiépítéséért Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban. Az intenzív piaci terjeszkedés célja a partnerhálózat és az ügyfélbázis további kiépítése, az osztrák cég piaci jelenlétének és ügyfélkapcsolatainak növelése.

A phion részvényei július 4. óta jegyzhetők a bécsi parketten. A tőzsdei bejegyzés után mintegy 400 000 részvényt bocsátottak ki, amely több mint 15 millió eurós bevételt jelenthet az immár részvénytársasággá alakult cégnek. A cég az így befolyt összeget fordítja majd a közép-kelet-európai terjeszkedésre. Ennek első lépéseként a phion az olasz piaci tevékenység megerősítését tervezi a milánói leányvállalat megnyitásával. Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország és Kelet-Európa mellett a phion hamarosan megjelenik a Benelux országokban, Nagy-Britanniában valamint a Közel-Keleten is.

A március 31-én zárult 2006/2007-es üzleti évben a phion 51 munkatársával kereken 5,7 millió euro árbevételt ért el, amely 53 százalékos növekedést jelent a megelőző évhez képest. Az árbevétel 47 százalékát az osztrák piacon, a maradékot pedig Németországban és Svájcban realizálták.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés