Connect with us

Hirdetés

technokrata

A KFKI ISYS vállalatirányítási rendszert vezet be

Dotkom

A KFKI ISYS vállalatirányítási rendszert vezet be

Microsoft Navision vállalatirányítási rendszer mellett döntött az élelmiszeripari termelővállalat.

A KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy 2005 novemberében szerződést kötött a Kelet-Food 2000 Kft. élelmiszeripari termelővállalattal Microsoft Navision integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. A vállalat azért döntött a főleg szolgáltató vállalatok által használt rendszer mellett, mert meggyőződött a KFKI ISYS logisztikai és termelési szakértőinek kiváló referenciáiról.

A KFKI ISYS első körben a termelés specifikus MFG/PRO vállalatirányítási rendszert javasolta a hárommilliárdos éves forgalmú zöldség feldolgozással foglalkozó vállalatnak. Az átvilágítás során azonban kirajzolódott, hogy a Microsoft Navision rendszer jelentősen költséghatékonyabb megoldás lesz úgy, hogy a szükséges funkciókban tökéletesen illeszkedik a vállalat munkafolyamataihoz. A Microsoft Navision majd minden modulja bevezetésre kerül a Kelet-Foodhoz, úgymint pénzügyi, számviteli illetve a termelési és logisztikai modulok.

A vállalat működése szempontjából egyedi módon kell kezelnie a rendszernek az idényjellegű termelést, amely ingadozó létszám és erőforrás szükséglettel párosul. A szerződés értelmében a KFKI ISYS szakemberei még az idén elkezdik a bevezetést és várhatóan 2006 áprilisában indulhat élesen a teljes rendszer.

A KFKI ISYS kiemelkedő élelmiszeripari referenciákkal rendelkezik köszönhetően az erre az iparágra kidolgozott egyedi megoldásainak. Ügyfelei közé tartozik a tejiparhoz tartozó Friesland Hungária Rt., aki többek között a Milli és Pöttyös termékeket forgalmazza. A gabona feldolgozással foglalkozó Cerbona Rt., a húsfeldolgozással foglalkozó Zalabaromfi Rt., illetve a dinamikusan fejlődő élelmiszeripari magánvállalkozás a Mogyi Kft.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés