Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eladják a Topcallt

Dotkom

Eladják a Topcallt

A vállalat 1978-ban alakult Bécsben, első jelentős sikereit rendkívül megbízható faxszerverek kifejlesztésével és értékesítésével érte el.

A brit Dicom információtechnológiai vállalat bejelentette vásárlási szándékát a bécsi központú Topcall AG-re. A Topcall-papírokért a vevő összesen 40,5 millió eurót ajánlott fel. A tervek szerint az akvizíció nem jár leépítéssel, de a részvényeket kivezeti az új tulajdonos a bécsi tőzsdéről. A Topcall név megmarad és a Dicom önálló üzleti részlegeként tevékenykedik tovább.

A Topcall forgalma tavaly 28 millió, míg üzemi eredménye 1,5 millió euró volt.

A nemzetközi cég a világ 40 országában van jelen leányvállalatain, képviseletein és dedikált forgalmazóin keresztül. A ’90-es évek eleje óta képviselteti magát különböző formákban hazánkban, 2002. január 1-jén pedig közvetlen képviselet létesült a meglévő ügyfelek kiszolgálására és új üzleti kapcsolatok kiépítésére. Az értékesítési és technológiai feladatokat ellátó budapesti csapat eddigi munkájának eredménye, hogy Topcall rendszer üzemel a CIB Bank Rt.-nél, a MOL Rt.-nél, a T-Mobile Rt.-nél, a SAP Hungary Kft.-nél, a Dél-Dunántúli Gázszolgáltató Rt.-nél, valamint a Villeroy&Boch Rt.-nél.

A Topcall nyújtotta egységes kommunikációs megoldás (Unified Communication – UC) hatékonyan integrálható a meglévő különféle vállalati IT-rendszerekbe, az egyedi adottságok és felhasználási igények figyelembe vételével. Így a közép- és nagyvállalatok nagyobb hatásfokkal használhatják ki rendszerüket és tehetik azt kommunikáció-képessé a faxon, SMS-n (MMS), e-mailen, hangüzenetben vagy akár IVR vagy CTI technológián keresztül áramló adatok kezelésével és feldolgozásával.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés