Connect with us

technokrata

Eladják a Topcallt

Dotkom

Eladják a Topcallt

A vállalat 1978-ban alakult Bécsben, első jelentős sikereit rendkívül megbízható faxszerverek kifejlesztésével és értékesítésével érte el.

A brit Dicom információtechnológiai vállalat bejelentette vásárlási szándékát a bécsi központú Topcall AG-re. A Topcall-papírokért a vevő összesen 40,5 millió eurót ajánlott fel. A tervek szerint az akvizíció nem jár leépítéssel, de a részvényeket kivezeti az új tulajdonos a bécsi tőzsdéről. A Topcall név megmarad és a Dicom önálló üzleti részlegeként tevékenykedik tovább.

A Topcall forgalma tavaly 28 millió, míg üzemi eredménye 1,5 millió euró volt.

A nemzetközi cég a világ 40 országában van jelen leányvállalatain, képviseletein és dedikált forgalmazóin keresztül. A ’90-es évek eleje óta képviselteti magát különböző formákban hazánkban, 2002. január 1-jén pedig közvetlen képviselet létesült a meglévő ügyfelek kiszolgálására és új üzleti kapcsolatok kiépítésére. Az értékesítési és technológiai feladatokat ellátó budapesti csapat eddigi munkájának eredménye, hogy Topcall rendszer üzemel a CIB Bank Rt.-nél, a MOL Rt.-nél, a T-Mobile Rt.-nél, a SAP Hungary Kft.-nél, a Dél-Dunántúli Gázszolgáltató Rt.-nél, valamint a Villeroy&Boch Rt.-nél.

A Topcall nyújtotta egységes kommunikációs megoldás (Unified Communication – UC) hatékonyan integrálható a meglévő különféle vállalati IT-rendszerekbe, az egyedi adottságok és felhasználási igények figyelembe vételével. Így a közép- és nagyvállalatok nagyobb hatásfokkal használhatják ki rendszerüket és tehetik azt kommunikáció-képessé a faxon, SMS-n (MMS), e-mailen, hangüzenetben vagy akár IVR vagy CTI technológián keresztül áramló adatok kezelésével és feldolgozásával.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd