Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Facebook

Kütyük

Megújult a Facebook

100 millióan, egy helyen.

Aki ismeri az Iwiwet, az bizonyára hallott már a Facebookról is – ez utóbbi szintén közösségi hálózat, „valamivel” nagyobb léptékű felhasználói és fejlesztői táborral. Jelenleg már több mint 100 millió taggal rendelkezik, amivel az egyik legnagyobb, ilyen jellegű közösséget alkotja (összehasonlításul: hazánkban nagyjából 4 millióan használják az Iwiwet).

Hónapokig tartó tesztelés után véglegesítette új designját a Facebook: szerdán már az új felület tárulkozik a közösségi hálózatba regisztráltak szemei elé. Egyszerűbbé vált a kinézet, nagyobb felhasználói ellenőrzést nyújtva a profilok felett, valamint jobban strukturálva a releváns információkat. A többség valószínűleg meg lesz vele elégedve; ezt egy korábbi felmérés is alátámasztja. Az üzemeltető ugyanis még júliusban tette elérhetővé a design bétaváltozatát, és az a közel 40 millió felhasználó, aki kipróbálta, zömmel maradt is a megváltozott külcsínnél (75 százalékuk nem állt vissza a régi változatra).

Azt még a Facebook üzemeltetői is elismerik, hogy az új felületet azért szokni kell. A vállalat azt javasolja a közösségi hálózatba regisztráltak számára, hogy próbálgassák a design adta lehetőségeket, mint például a navigációs panelt, amely minden egyes tetején megtalálható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés