Connect with us

Hirdetés

technokrata

A halogatás a cégek 21. századi népbetegsége

Dotkom

A halogatás a cégek 21. századi népbetegsége

Hiánypótló konferencia jön a hazai coaching és HR szakma krémjével.

Izgalmas szakmai konferenciát szervez a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata május 21-én a nemzetközi coaching hét keretében. Az eseményen a hazai coaching és HR szakma krémje tart előadásokat és panelbeszélgetéseket a legfrissebb trendekről. Hogyan érhető el, hogy egy szervezet több száz éven át a legproduktívabb fázisban maradhasson? Mikor és hogyan nézzünk szembe önmagunkkal a változás érdekében? Kell-e különbséget tenni a csoport és a team között? Miért jó az ellenálló attitűd egy csoportban? Ilyen és ehhez hasonló húsbavágó kérdésekre keresik majd a választ a részt vevő szakemberek az egész napos rendezvény keretében.

Az International Coach Federation (ICF) a világ legnagyobb, több mint 22 ezer tagot számláló coach szervezete idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját. A szervezet Magyar Tagozata a nemzetközi coaching hét keretében idén immár második alkalommal pezsdíti fel a hazai coach és HR szakma életét hiánypótló szakmai konferenciájával.

BusinessmanonLaptop

A 2015. május 21-én, a MOM kulturális központban megrendezésre kerülő esemény idén a Változásgenerátorok – A coaching ereje az egyéntől a társadalomig címet viseli. A konferencia elsősorban abba segít mélyreható betekintést nyújtani coachok és a coaching iránt érdeklődők számára, hogy melyek azok a pontok, ahol a coaching ereje valóban pozitív változásokat tud generálni mind egyéni, csapat, szervezeti mind pedig társadalmi szinten. A rendezvényen közel húsz professzionális nemzetközi és hazai coach, illetve HR szaktekintély keresi majd a válaszokat a szakma legfontosabb kérdéseire.

Örök fiatalság: a vállalatok már megtalálták az elixírt

Ahogy az ember, úgy a szervezetek, cégek életében is jól megfigyelhető életciklusok következnek be, melyek között még elnevezésben is sok a hasonlóság: pl. csecsemőkor, serdülőkor, felnőtt életszakasz. Az emberi fejlődésnél az öregedés egy elkerülhetetlen, természetes jelenség, a vállalatoknál azonban ennek nem kell így lennie! A 21. században csak azok a cégek, szervezetek lehetnek sikeresek, amelyek képesek az állandó megújulásra, a folyamatosan változó környezethez való alkalmazkodásra. A változás motorja pedig minden esetben a cselekvés. A halogatás viszont egyfajta céges, szervezeti népbetegséggé vált, amire a modern coaching kiváló terápiát, válaszokat kínál, melyeket alaposan körbejár majd az ICF konferenciája is.

business_analytics

Az egész több mint a részek összessége

Egy cég vagy szervezet sikere, hatékonysága nagyban azon múlik, hogy a munkavállalók vagy a szervezet tagjai mennyiben tudnak igazi csapatként együttműködni. A coaching nagyszerű eszköz arra, hogy az egyénekből produktív, egymást támogató team-et kovácsoljon, melynek köszönhetően nemcsak a csapatban, de ezáltal az egész szervezetben és az egyes személyekben rejlő potenciál is maximálisan kiaknázható. A Változásgenerátorok konferencia több workshop és előadás keretében mutat kiváló módszereket, példákat arra, hogy miként lehet a kooperatív csapatokban rejlő erőt kihasználni, az együttműködést fejleszteni.

„A Nemzetközi Coach Szövetég Magyar Tagozata 2008-ban alakult és immár hét éve aktív és meghatározó szereplője a hazai coach szakmának. Nagy örömmel rendezzük meg idén a nemzetközi coaching hét keretében konferenciánkat, mellyel legfőbb célunk, hogy coach-okkal és a vállalati oldal gyakorló HR szakembereivel közösen alaposan körbejárjuk azokat a lehetőségeket, azt a szemléletmódot és azt az erőt, amit ez a segítő szakma képes megmozgatni. Meggyőződésünk, hogy a coaching képes jobbá tenni a világot, elősegíteni piaci vagy akár nonprofit szervezetek működésének hatékonyságát, illetve a vezetők, munkavállalók személyes fejlődését” – fogalmazott Bite Barbara, a Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozatának idei elnöke a rendezvény kapcsán.

A konferencia egyes részei StreamPunk-nak köszönhetően online is követhetőek lesznek az esemény Ustream oldalán.

 További információ és regisztráció a konferenciára: http://www.coachfederation.hu/esemenyek/valtozasgeneratorok-icf-coach-konferencia/2015-05-21Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés