Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy változások jönnek: Itt a Facebook Messenger platform

Kütyük

Nagy változások jönnek: Itt a Facebook Messenger platform

Önálló alkalmazásból platformmá nőtte ki magát a Facebook Messenger.

Egy egyszerű funkcióból különálló applikációvá nőtte ki magát a Facebook Messenger. Ennek az evolúciónak a következő lépését jelentette most be Mark Zuckerberg az F8 konferencián. Ahogy az a San Franciscóban tartott eseményen kiderült, a Facebook csapata már régóta készült a Facebook Messenger platform elindítására, így titokban már 40 fejlesztővel is megegyeztek, hogy azok bővítményekkel segítsék a felület népszerűsítését. Ezek most még ingyenesek lesznek, ám a jövőben fizetős verziók is megjelenhetnek majd.

messengerplatform

Mindez azért fontos, mert mostantól egy igazi, multifunkciós megoldásként tekinthetünk a Facebook Messengerre, hiszen a bővítmények mellett pénzküldési lehetőség és vállalati kommunikáció is bekerül a szolgáltatásba. Ez utóbbi egyébként a felhasználókkal való személyesebb kommunikációt szolgálja majd. A Businesses on Messenger repertoárja itt nem ér véget, Zuckerberg állítása szerint a vállalatoknak arra is lehetőségük lesz, hogy egy-egy rendelés esetén értesítsék a tulajdonost a csomag kézbesítésének idejéről. 

facebookmessengerbusiness

Nagy újdonság, hogy a Messenger már nem kizárólag önmagában létezik majd, a fejlesztőknek ugyanis lehetőségük lesz a saját alkalmazásuk beépítésére is a platformba, így akár egyedi tartalmakat is küldhetnek majd a felhasználók. A Messenger platformra már most készíthetnek kiegészítőket a fejlesztők, míg az üzleti kiadás néhány héten belül kezdi meg világhódító karrierjét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés