Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG egy sokoldalú tisztítási megoldást mutat be a 2023-as CES kiállításon

Steam Power Mop

Smart home

Az LG egy sokoldalú tisztítási megoldást mutat be a 2023-as CES kiállításon

Az LG egy sokoldalú tisztítási megoldást mutat be a 2023-as CES kiállításon

A vállalat első, Steam Power Mop fúvókával érkező vezeték nélküli porszívója gőzfelmosóként is használható, töltéséről pedig egy többfunkciós dokkolóállomás gondoskodik

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES kiállításon mutatja be új CordZero A9 Kompressor™ elnevezésű, gőzfunkciós (Steam Power Mop) rúdporszívóját.

A CES 2023 innovációs díjával kitüntetett modell a vállalat első olyan vezeték nélküli porszívója, ami gőzölős felmosó funkcióval rendelkezik. A CordZero A9 Kompressor mindemellett egy olyan sokrétű (All-in-One Tower) dokkolóállomást kapott, amit a porszívó tárolására, feltöltésére és portartályának automatikus ürítésére terveztek.

A legújabb CordZero a levehető Steam Power Mop fúvóka segítségével gőzfelmosóként is használható, így a felületek tisztán tartásához nincs szükség vegyszerekre. A készülék a gőzös felmosás során a felmosópárnákat körülbelül 60 °C-os hőmérsékleten tartja, így a CordZero A9 Kompressor más hagyományos felmosási megoldásokhoz képest könnyebben távolítja el a padlóról az olyan makacs foltokat, mint például a rászáradt csokoládé – ezt az Intertek nemzetközi tesztelő és tanúsító szervezet mérései bizonyítják.

A Steam Power Mop fuvóka kettős érzékelője segít megakadályozni a tartozék gőzfejlesztőjének túlmelegedését, de felszerelték egy automatikus vízellátó rendszerrel is, ami a felmosópárnákat nedves állapotban tartja felmosás közben. Ha az eszközt felemeljük, vagy kb. 20 másodpercig mozdulatlanul tartjuk, a felhasználók biztonsága érdekében leáll a gőzellátás, a felmosóbetétek forgása pedig körülbelül egy perc inaktivitás után kapcsol ki. Az LG új vezeték nélküli porszívója a vállalat Axial Turbo Cyclone™ technológiáját is megkapta, ami az erőteljes szívóerőnek köszönhetően segít még hatékonyabban eltávolítani a port a padlóról és az egyéb felületekről a háztartásban.

A CordZero A9 Kompressor és a Steam Power Mop egy multifunkciós dokkolótornyot (All-in-One Tower) is kapott: a helytakarékos gyorstöltő állomás cserélhető porzsákkal, automatikus portartály-ürítő rendszerrel, valamint egy intuitív kijelzővel is rendelkezik, ami valós idejű állapotfrissítéssel tájékoztatja a felhasználókat. Az eszközön emellett három különböző riasztási és értesítési dallam közül választhatunk, valamint tárolhatjuk benne a készülék tartozékait is.

Az új CordZero A9 Kompressor készülék a Steam Power Mop kiegészítővel rendkívül sokoldalú és hatékony tisztítást tesz lehetővé otthon, legyen szó porszívózásról, illetve nedves vagy száraz feltörlésről”

— mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.

Az LG a 2023-as CES fogyasztói elektronikai szakkiállításon, január 5-8. között a Las Vegas Convention Center #15501 számú kiállítási standján mutatja be legfrissebb háztartási elektronikai termékeit, köztük a Steam Power Mop felmosóval és az All-in-One Tower dokkolóállomással érkező CordZero rúdporszívót.

A termék elérhetősége régiónként eltérő lehet.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés