Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola V3: elegáns felsőkategóriás mobil újdonság

Kütyük

Motorola V3: elegáns felsőkategóriás mobil újdonság

A Motorola bejelentette legújabb mobiltelefonját, az elsősorban stílusos megjelenésével hódító, mindeddig teljes titoktartás övezte V3-as készüléket.


A 95 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 25 milliméter vastag és kereken 100 gramm tömegű újdonság érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A belső kijelző egy igazi csúcsmodell: esetében nem kevesebb mint 240×320 pixeles felbontásról, valamint 262 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően már a külső LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú. Természetesen a Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.

A mini USB csatlakozón keresztül tölthető, korábban Razor fejlesztési kódnevet viselt készülék a gyári adatok szerint maximum 200 órás készenléti időt, illetve 3 órás beszélgetési időt biztosít használója számára.

A Bluetooth kompatibilis telefonban 5,5 MB integrált memóriát találhatunk, ami alapvetően nem kevés, azonban sajnos semmilyen módon nem bővíthető. Az MP3 és huszonnégy szólamú polifonikus csengőhangokkal felvértezhető újdonság alaphelyzetben három játékot (Golf, Billiard, Stones) vonultat fel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés