Connect with us

Hirdetés

technokrata

Twitter: utólag is dönthetünk, ki válaszolhat bejegyzéseinkre

twitter

Dotkom

Twitter: utólag is dönthetünk, ki válaszolhat bejegyzéseinkre

Twitter: utólag is dönthetünk, ki válaszolhat bejegyzéseinkre

Már korábban is volt lehetőség arra, hogy a tweetelő eldöntse, kinek a válaszára kíváncsi. Ezt a funkciót bővítette ki most a Twitter.

A saját tweetjeid a saját területed – szabad fordításban valahogy így írható le a Twitter már régebb óta élő kezdeményezése (Your Tweets = Your Space), amelynek a lényege, hogy a felhasználó jobban ellenőrizhesse a sorsát az elindított beszélgetésnek.

Ennek keretében egy tesztidőszak után nagyjából egy évvel ezelőtt vezették be mindenki számára azt a lehetőséget, hogy meghatározhatja, ki válaszolhat. Mindenki (ez az alapértelmezett beállítás), csak az általa követett személyek vagy csak az általa említett személyek. Az utóbbi két beállítással rendelkező tweeteket címkével látják el, és a válasz ikon szürkén jelenik meg azok számára, akik nem tudnak válaszolni. Ettől függetlenül retweetelhetik, megoszthatják, like-olhatják a bejegyzést.

A fentieket azonban még a tweet elküldése előtt el kellett dönteni, most viszont újabb változást jelentettek be – stílszerűen a Twitteren. Apróságról van ugyan szó, mégis hasznos lehet: a továbbiakban a tweet elküldése után is meghatározható a válaszolók tábora. A Twitternél bíznak abban, hogy a felhasználók még inkább védettek lesznek a spamektől és a visszaélésektől.

 

Forrás: HVG

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés