Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Bluebird International Zrt. IT Recruitment vezetője visszatért

E-gazdaság

A Bluebird International Zrt. IT Recruitment vezetője visszatért

A Bluebird International Zrt. IT Recruitment vezetője visszatért

Balassa Réka, a Bluebird International Zrt. (továbbiakban Bluebird) IT Recruitment üzletág igazgatója 3 év szülési szabadság után visszatér a pozíciójába.

bluebird

Balassa Réka (leánykori nevén Szörényi Réka) neve nem ismeretlen azok számára, akik már dolgoztak együtt a Bluebirddel: a szakember ugyanis immár több mint 15 éve, 2005 áprilisában csatlakozott a céghez.

„Szeretnék a lehető legrövidebb időn belül felzárkózni, megismerni a jelenlegi szervezetet és rálátni a vállalat újabb területeinek a működésére. Hosszabb távon szeretném a legmotiváltabb és legeredményesebb IT toborzás csapatot felépíteni.”

– mondta el célkitűzéseiről Balassa Réka.

„Azért is szeretek a Bluebirdnél dolgozni, mert nagyszerű a közösség, van home office lehetőség és folyamatosan vannak új kihívások. Mégis, a folytonos változások mellett egy dolog állandó: a biztonság. Utóbbi pedig családos munkavállalóként rendkívül fontos nekem.”

– tette hozzá.

„Az informatikai szektor köztudottan szakemberhiánnyal küzd.  Az IVSZ becslése szerint körülbelül 30-40 ezer informatikus tudna azonnal munkába állni, akik átlagosan két hét alatt tudnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A Bluebird IT Recruitment szolgáltatásai révén jelenleg több, mint 40 000 IT szakembert érünk el Budapesten és környékén. Az informatikusokért folyó verseny miatt rendkívül fontos, hogy ki vezeti a toborzás csapatot. Réka az elmúlt sok-sok évben már bizonyított: stabil eredmény és rengeteg elégedett ügyfél jellemezte a munkáját. Számítok rá, hogy a jövőben is ugyanolyan lendülettel fog dolgozni, mint a szülési szabadsága előtt és vezetői szerepében tovább erősödik.”

– nyilatkozta Réfi Balázs, a Bluebird vezérigazgatója.

A Bluebird igyekszik támogatni munkatársai személyes célkitűzéseit, karrierjét. Balassa Réka a ranglétrát végigjárva HR asszisztensből junior, majd szenior tanácsadóként dolgozott a munkaerő-közvetítés területen. 2014-ben kapta a lehetőséget, hogy vezesse a munkaerő-közvetítés csapatot majd később a teljes toborzást.

További információ: https://www.linkedin.com/in/rekaszorenyi/

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés