Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek az új GoPro HERO akciókamerák

Dotkom

Megérkeztek az új GoPro HERO akciókamerák

Bámulatos teljesítményt hoznak a GoPro idei modelljei is.

Néhány nappal ezelőtt számos fotó és információ szivárgott ki a GoPro érkező készülékéről, a HERO 4-ről. A hivatalos megjelenés október elejére volt tervezve, de mai bejelentés mégis meglepetést hozott, hiszen három új eszközről rántotta le a leplet a gyártó.

A HERO4 Black, a HERO4 Silver és a HERO mutatkozott be a minap. A Black változat a vállalat idei csúcskészüléke, ugyanis 30 fps-sel képes 4K videókat felvenni, jóval megelőzve elődjét, aki csak 15 fps-sal volt erre képes. A Black kiadás emellett címlap minőségű, 12MP-es fotókat is készíteni, és mindössze 499 dollárért a miénk lehet.

Ha azonban nem szeretnénk ennyit költeni egy akciókamerára a Silver variáns megfelelő választás lehet. A HERO4 Silverért csak 399 dollárt kérnek, és egy érintőkijelzőt is kapunk a kamerába. Sajnos nem képes 4K felontásban rögzíteni, de talán a  2.7K 30fps-en, és a 1080p  60fps-en bőven elég lesz.

Végül de nem utolsó sorban örömmel mutathatjuk be a HERO kamerát. Ez a belépőkategóriás készülék, ami csak 129 dollárba kerül, de képes 1080p felbontású videókat rögzíteni 30 képkockával másodpercenként. Ez sem hangzik olyan rosszul, főleg ha csak most kezdjük kiélni operatőr vágyainkat. Mind a három eszköz október 5-étől lesz elérhető a vállalat honlapján.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés