Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden elintézhetünk SMS-ben

Kütyük

Minden elintézhetünk SMS-ben

A szöveges üzenetben megfogalmazott kéréseinket egy élő inas teljesíti, ráadásul ingyen.

A Crowd Butler elsőként Magyarországon indította el szolgáltatását, melyet hamarosan több mint 20 további ország követ. A vállalkozás üzleti modellje szerint a felhasználóknak semmivel sem kell többet fizetniük egy termékért vagy szolgáltatásért, mintha közvetlenül ők maguk vásárolnák meg azokat. Így ha valaki pizzát rendel az SMSinas (http://www.smsinas.hu) segítségével, pontosan ugyanannyit fog fizetni érte, mint korábban, a start up pedig a pizzériától kap jutalékot. A különbség, hogy az SMSinas megjegyzi preferenciáinkat, így ha már egyszer rendeltünk, elég azt begépelni a telefonunkba, hogy „kérek egy olyan pizzát, mint legutóbb, az irodámba, 1-re”. Az étel a visszaigazolást követően időre a megadott helyen lesz.

sms_inas_7

Mivel az inas szerepét nem egy szoftver játssza el, hanem ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkező asszisztensek teljesítik a kéréseket, így bonyolultabb feladatokat is adhatunk. Legyen ez egy színházjegyvásárlás, hotelszoba-foglalás vagy egy egyszerű tanácsadás a hétvégi program megtervezéséhez, az SMSinas a legális kereteken belül mindent elintéz.

Az igénybe vett szolgáltatásokért jelenleg kreditkártyával, PayPal segítségével, vagy adott esetben a kiszállításkor, utánvétellel fizethetünk. A későbbiek során azonban arra is lehetőség lesz, hogy a fizetést is SMS-ben hagyjuk jóvá, így semmilyen internetkapcsolatra nincs szükség a tranzakciók befejezéséhez.

sms_inas_2

Mindeközben a cég szigorúan őrzi személyes adatainkat, így a regisztrációhoz csak egy e-mail címre és egy telefonszámra van szükség, a preferenciáink is ezekkel kerülnek társításra. Az egyetlen nehézség, hogy az indulást követően csak az első ezer magyar felhasználót engedik regisztrálni, a többiek várólistára kerülnek.

Az SMSinasnál jelenleg 14 asszisztens teljesíti a kéréseinket, fele-fele arányban hölgyek és urak. Mindannyian rendelkeznek ügyfélszolgálatos tapasztalatokkal, és részt vettek a cég tréningjein.

sms_inas_3

A cég vezetője, dr. Ulrich Schacht Németországból érkezett hozzánk. A szakember 16 év tapasztalattal rendelkezik az online vállalkozások és banki befektetések területén. Az SMSinas megalapítása előtt Németország legnagyobb partnerkereső cégének volt az ügyvezetője, és a nevéhez fűződik az online társkeresés első európai metakeresőjének a létrehozása is.

Az SMSinas marketing- és technológiai vezetője pedig dr. Daniel Quadt, aki korábban egy utazási információkat publikáló weboldal vezetője volt, majd internetes start up cégeknek nyújtott üzletviteli tanácsadást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés