Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ötleteket vár a Magyar Telekom

Dotkom

Ötleteket vár a Magyar Telekom

Öt kategóriában lehet pályázni, a nyertesek koncepcióihoz megalkotásához pedig befektetéssel segít a Deutsche Telekom Csoport.

A Magyar Telekom a Deutsche Telekommal együttműködve keresi a legkiemelkedőbb hazai ötleteket a február 22-én meghirdetett nemzetközi innovációs versenye, a Telekom Innovation Contest keretében. Pályázni öt kategóriában lehet: digitális otthon, kommunikációs szolgáltatások, energia, virtuális platform, felhőalapú szolgáltatások. A Deutsche Telekom Csoport szakértői segítik a nyertes koncepciót termékké vagy prototípussá fejleszteni, ehhez a vállalat 500.000 euró értékben biztosít erőforrásokat (hardvert, szoftvert, Telekom infrastruktúrát, globális értékesítési és marketing csatornák használatát, tanácsadókat, stb.)

A magyar pályázatok előszűrését követően, a legjobbnak talált ötletek mérik össze erejüket a Kitchen Budapestben, a Magyar Telekom innovációs és startup inkubációs laborjában. Közülük a legjobbak vehetnek részt a Berlinben megrendezése kerülő nemzetközi döntőn, ahol eldől, mely ötletet kelti életre a Deutsche Telekom csoport. A Magyar Telekom egyéni pályázók, diákok, csapatok és startup-ok jelentkezését egyaránt várja.

A pályázók március 31-ig adhatják le pályázataikat a www.telekom-innovation-contest.comoldalon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés