Connect with us

technokrata

Erről a mobilról nem lopják le az adataid!

DTEK60_RightAngle

Kütyük

Erről a mobilról nem lopják le az adataid!

Itt a legújabb BlackBerry, a kínai TLC által készített DTEK60.

A BlackBerry bejelentette legbiztonságosabb androidos okostelefon-szériájának legújabb darabját, a DTEK60-at. A DTEK60 hardverét a TCL gyártja, ugyanakkor a BlackBerry védjegyévé vált mobilbiztonságot kínálja csúcskategóriás hardveres képességekkel kiegészítve. A készülék Magyarországon november elejétől elérhető a márka magyar forgalmazójánál, a BerryBoltban.

A DTEK60 a BlackBerry DTEK-szériájának második tagja. A készülék teljes hozzáférést biztosít a cégek és szervezetek számára az androidos ökoszisztémához, a hatékony munkavégzést és a szórakozást a magasabb kategóriákra jellemző tulajdonságok segítik. Megtalálható benne az androidos BlackBerry készülékek összes biztonsági funkciója, beleértve a kategóriájában egyedülállóan gyors biztonsági javításokat és a BlackBerry DTEK alkalmazást, ami lehetővé teszi a felhasználók számára telefonjuk adatvédelmi beállításainak felügyeletét és módosítását.

 

DTEK60_RightAngle

A DTEK60 egyebek között a következő adottságokkal rendelkezik:

 • Ujjlenyomat-olvasó: A gyors és egyszerű bekapcsolás és zárfeloldás mellett a BlackBerry ujjlenyomat-olvasója további biztonságot jelent a telefon zárolásának feloldásánál, a jelszótárolóhoz való hozzáférésnél és a vásárlásoknál is.
 • BlackBerry intelligens billentyűzet: A DTEK60-at intelligens billentyűzettel látták el, amely képes tanulni a felhasználótól és fokozni a gépelés pontosságát és gyorsaságát. Gépelés közben javaslatot tesz a szavakra, és akár három nyelv használata is lehetséges párhuzamosan. A szavak a gyors beszélgetéshez könnyen beilleszthetők.
 • BlackBerry Hub: Ez az egységesített postaláda pótolhatatlan eszköz ahhoz, hogy az összes üzenetünket egyetlen felületen gyűjtsük össze – legyen szó e-mailről, naptárról, közösségi oldalak értesítéseiről vagy telefonhívásokról.
 • Programozható BlackBerry nyomógomb: A programozható nyomógomb egyetlen mozdulattal gyors hozzáférést kínál a legtöbbet használt alkalmazásokhoz és egyes funkciókhoz.
 • Borotvaéles képű kijelző: A DTEK60 5.5” Quad HD kijelzője 16 millió szín megjelenítésére képes. A kijelző karcolásmentes üvegből készült, és speciális zsírtaszító bevonatot kapott, ami védi a szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól.
 • Bővíthető memória: Az akár 2 TB-os micro SD-kártyák támogatottsága révén a DTEK60 biztosítja a felhasználók számára azt a rugalmasságot, hogy megfizethető és gyorsan cserélhető tárhellyel bővítsék a készüléket letöltéshez, telepítéshez, rögzítéshez és megosztáshoz, igényeik alakulása szerint.
 • Kiváló kamera: A DTEK60-at úgy tervezték, hogy 8 megapixeles elülső kamerája és 21 megapixeles, automata fókuszos hátsó kamerája profi hatású fotókat készítsen. Emellett az olyan lehetőségek, mint a fázisérzékelő automata fókusz és a kéttónusú LED-es vaku azt a célt szolgálják, hogy a kamera folyamatos és pontos fókusszal segítse elő az elmosódásoktól mentes, valósághű fotók készítését még gyenge fényviszonyok mellett is.
 • Hosszú élettartamú akkumulátor: A DTEK60 3000 mAh-s akkumulátora akár 24 órányi folyamatos vegyes felhasználásra is alkalmas. Az akkumulátor töltése a QuickCharge 3.0 gyorstöltő technológiának köszönhetően a megszokottnál lényegesen kevesebb időt vehet igénybe.

DTEK60_Top

A készüléket azokkal a biztonsági és hatékonyságnövelő lehetőségekkel is ellátták, amelyek a korábbi androidos BlackBerry készülékeket is jellemezték:

 • Gyors biztonsági javítás: a BlackBerry tartja a rekordot a biztonsági javítások gyorsasága terén, magasra helyezve a lécet az incidenskezelésben és a foltozás-menedzsmentben.
 • DTEK™ BlackBerry App: a felhasználók számára lehetővé teszi az operációs rendszer és az appok automatikus monitorozását, hogy tudják, a privát adataik mikor kerülhetnek veszélybe, és lépéseket tehessenek a védelmük javítása érdekében. A DTEK app nyomon követi az alkalmazásokat is, és figyelmezteti Önt, ha valaki: képet vagy videót készít a tudta nélkül, bekapcsolja a mikrofonját, üzenetet küld, vagy az elérhetőségeihez vagy földrajzi helyzetéhez akar hozzáférni.
 • A hardvernél kezdődik a biztonság: a BlackBerry gyártási eljárása során olyan saját technikát alkalmaz, amely a biztonságot a kezdettől fogva előtérbe helyezi. Így minden DTEK60 okostelefon processzora egyedi biztonsági kulcsokkal rendelkezik, melyek eltávolíthatatlanok és megváltoztathatatlanok.
 • Biztonságos bootolási eljárás: a hardveres kulcsokra építve a DTEK60 biztonságos bootolási láncsora minden betöltődési lépcsőfoknál leellenőrzi, hogy a következő komponens teljesen ép, így biztosítva, hogy az utolsó újraindítás óta nem módosították a készülék szoftverét.
 • Megerősített androidos operációs rendszer: a BlackBerry kiegészítő biztonsági foltozásokat, javított véletlen számgenerálást, címtartomány generálást és tanúsítványrögzítést nyújt, nehezebbé téve a támadók számára a készülék célbavételét applikáció/rendszer memória túlterhelése által.
 • FIPS 140-2-nek kompatibilis teljes lemez titkosítás: lopás ellen védi privát adatait, például a fényképeket vagy banki adatokat. A meghajtó-titkosítás minden androidos BlackBerry készülék esetén gyárilag be van kapcsolva.
 • Android™ for Work and Google Play™ for Work: lehetővé teszi vállalati környezetbe való gyors, egyszerű és biztonságos integrálást, ugyanúgy, mint számos üzleti és IT app egyszerű elérését.
 • A vállalati mobilkommunikáció teljes körű támogatása: a DTEK60 támogatja a BlackBerry saját mobilmenedzsment-platformját, a BES12-t és a teljes körű mobilbiztonságot és hatékonyságot nyújtó megoldásainak csomagját, ami a következőket foglalja magába: BlackBerry WatchDox biztonságos fájlmegosztás, Good Work vállalati e-mail és együttműködési rendszer, BlackBerry Strong Authentication virtuális magánhálózati (VPN) megoldás, SecuSUITE for Enterprise biztonságos hang- és azonnali üzenetküldő kommunikáció, BBM Protected titkosított üzenetküldés.

Elérhetőség és ár

A DTEK60 november elejétől érhető el Magyarországon a BerryBoltban. A készülék bruttó fogyasztói ára 2 év jótállással 199.990 forint. A BerryBolt akciójában a készüléket 2016. november 30-ig megrendelők egy gyári Smart Pocket védőtokot és egy QuickCharge 2.0 gyorstöltőt kapnak ajándékba összesen 18000 forint értékben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle