Connect with us

technokrata

Még biztonságosabb lett a Samsung KNOX

Samsung KNOX

Kütyük

Még biztonságosabb lett a Samsung KNOX

A Samsung KNOX-hoz kialakított AnyConnecttel most a mobilitást szem előtt tartó vállalkozások számára is lehetőség adódik, hogy felvértezzék magukat a legújabb mobil biztonsági fejlesztéssel. A Samsung modern androidos platformjának és a piacvezető vállalati VPN megoldásnak, azaz a Cisco AnyConnect 4.0-nak az összehangolása biztonságos és zökkenőmentes csatlakozást biztosít a KNOX mobil platformhoz.

A mobil készülékek biztonságos használata iránti igényt több tényező sürgeti: egyrészt a mobil eszközök széleskörű használata, másrészt a kártékony támadások miatti egyre nagyobb fenyegetettség is ezt indokolja. A vállalkozások azonban a mobilitás előnyeit úgy szeretnék kihasználni, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük a biztonság területén. A Samsung KNOX egy olyan modern platform, amely egy innovatív eszköz, alkalmazás és adatvédelmi megoldás is egyben. A Samsung KNOX-ba integrált AnyConnect lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy jobban az ellenőrzésük alatt tartsák a biztonságot, miközben a program a mobil VPN szolgáltatás révén rugalmas, alkalmazás alapú hozzáférést biztosít a vállalati erőforrásokhoz. Ez pedig a minimumra csökkenti annak a kockázatát, hogy engedély nélküli alkalmazások veszélyeztessék a vállalati hálózatokat és adatokat.

Samsung KNOX

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az innovatív androidos platformunk, a Samsung KNOX és a piacvezető vállalati VPN megoldás, azaz az AnyConnect egyesítésével egy magasabb szintre emelhetjük a mobil biztonságot vásárlóink számára. A mobil eszközök használói biztonságosan, zökkenőmentesen és kompromisszumok nélkül érhetik el alkalmazásaikat és adataikat” – mondta Dr. Injong Rhee, a Samsung Electronics IT és mobilkommunikáció divíziójának vállalati szegmensért felelős ügyvezető alelnöke.

A Samsung KNOX és a Cisco AnyConnect a következőket kínálja:

– Rendkívül biztonságos, egyszerű és megbízható kapcsolat

– Magas szintű felhasználói élmény

– Biztonságos adatkezelés útközben és otthonról is

– Vállalati adatok elkülönítése és védelme

A Samsung KNOX-ra telepíthető AnyConnect a Google Play Áruházból tölthető le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő