Connect with us

technokrata

Még biztonságosabb lett a Samsung KNOX

Samsung KNOX

Kütyük

Még biztonságosabb lett a Samsung KNOX

A Samsung KNOX-hoz kialakított AnyConnecttel most a mobilitást szem előtt tartó vállalkozások számára is lehetőség adódik, hogy felvértezzék magukat a legújabb mobil biztonsági fejlesztéssel. A Samsung modern androidos platformjának és a piacvezető vállalati VPN megoldásnak, azaz a Cisco AnyConnect 4.0-nak az összehangolása biztonságos és zökkenőmentes csatlakozást biztosít a KNOX mobil platformhoz.

A mobil készülékek biztonságos használata iránti igényt több tényező sürgeti: egyrészt a mobil eszközök széleskörű használata, másrészt a kártékony támadások miatti egyre nagyobb fenyegetettség is ezt indokolja. A vállalkozások azonban a mobilitás előnyeit úgy szeretnék kihasználni, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük a biztonság területén. A Samsung KNOX egy olyan modern platform, amely egy innovatív eszköz, alkalmazás és adatvédelmi megoldás is egyben. A Samsung KNOX-ba integrált AnyConnect lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy jobban az ellenőrzésük alatt tartsák a biztonságot, miközben a program a mobil VPN szolgáltatás révén rugalmas, alkalmazás alapú hozzáférést biztosít a vállalati erőforrásokhoz. Ez pedig a minimumra csökkenti annak a kockázatát, hogy engedély nélküli alkalmazások veszélyeztessék a vállalati hálózatokat és adatokat.

Samsung KNOX

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az innovatív androidos platformunk, a Samsung KNOX és a piacvezető vállalati VPN megoldás, azaz az AnyConnect egyesítésével egy magasabb szintre emelhetjük a mobil biztonságot vásárlóink számára. A mobil eszközök használói biztonságosan, zökkenőmentesen és kompromisszumok nélkül érhetik el alkalmazásaikat és adataikat” – mondta Dr. Injong Rhee, a Samsung Electronics IT és mobilkommunikáció divíziójának vállalati szegmensért felelős ügyvezető alelnöke.

A Samsung KNOX és a Cisco AnyConnect a következőket kínálja:

– Rendkívül biztonságos, egyszerű és megbízható kapcsolat

– Magas szintű felhasználói élmény

– Biztonságos adatkezelés útközben és otthonról is

– Vállalati adatok elkülönítése és védelme

A Samsung KNOX-ra telepíthető AnyConnect a Google Play Áruházból tölthető le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle