Connect with us

Hirdetés

technokrata

Iwiw a mobiltelefonon

Kütyük

Iwiw a mobiltelefonon

Mit kedvelnek a hazai nokiások?

A Nokia bejelentette, hogy az új Ovi regisztrálók száma meghaladja a napi 200 000-et, és az Ovi Áruház elérte a napi 2,3 millió letöltést. Az Ovi a Térképek, a Music, a Messaging, az Ovi Áruház és az Ovi Lifetools szolgáltatásokon keresztül 190 országban érhető el. A Nokia szolgáltatásait már mintegy 140 millióan használják világszerte.

70 fejlesztő alkalmazását már több mint egy millióan töltötték le az Ovi Áruházból. Ezek a fejlesztők – többek között – a Digital Chocolate, az Electronic Arts, a Gameloft, az Indiagames, a PepsiCo, a Qik, a Shazam, a Herocraft és az Offscreen. A Herocraft, amely olyan tartalmakat adott ki, mint a Farm Frenzy játék, és az érintőképernyős alkalmazásokat fejlesztő Offscreen több mint 10, illetve 45 millió letöltést tudhat magáénak. A listán 39 európai, közel-keleti és afrikai, 14 egyesült államokbeli, 10 ázsiai és csendes-óceáni térségből származó, valamint 7 kínai tartalomkészítő szerepel.

A közösségi alkalmazások is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, az Ovi Áruház magyar vásárlói is ezeket keresik és töltik le a legnagyobb számban. A hazai felhasználók emellett a játékok iránt érdeklődnek a legtöbben, a High Speed 3D autóverseny és az ókori környezetben játszódó ZumZum logikai játékok vezetik a toplistát. A videómegosztó YouTube, valamint az egyik legnépszerűbbnek számító Opera Mini webböngésző is előkelő helyen állnak. A magyar alkalmazások közül népszerű az Iwiw, a Hír24 valamint a Mozi24. A letöltésre leggyakrabban használt készülékek pedig az érintőképernyős (Nokia 5800, Nokia 5230, Nokia N97, Nokia N97 mini) valamint az E series készülékek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés