Connect with us

technokrata

Elindult a Vodafone Online Shop

Kütyük

Elindult a Vodafone Online Shop

Vodafone Online Shop néven új felületen és kibővített készülékkínálattal elindult a Vodafone megújult online értékesítési csatornája.

Az onlineshop.vodafone.hu oldalról közvetlenül érhetőek el a Vodafone feltöltőkártyás és mobilinternetes ajánlatai. Az új design mellett egyszerűbbé vált az oldalon történő navigáció, áttekinthetőbb lett a kínálat és így könnyebb a megrendelés.

Az új oldalon közel 50 ajánlat közül választhat az ügyfél. A VitaMAX készülékajánlatok és SIM-kártya mellett a teljes HSDPA választék is megtalálható és megrendelhető, jelenleg díjmentes kiszállítással. További változás, hogy a készülékkeresőből mostantól közvetlenül is elérhető az Online Shop kínálata. Az online megrendelhető ajánlatokat bárki megtekintheti, függetlenül attól, hogy már meglévő, vagy új Vodafone ügyfélről van szó, a megrendelés azonban regisztrációhoz kötött.

Az internetes vásárlási lehetőségek megkönnyítése része a Vodafone stratégiájának, melynek célja, hogy az ügyfelek számára még felhasználóbarátabb szolgáltatásokat kínáljon. A megrendeléseket a Vodafone három munkanapon belül ingyenesen juttatja el a vásárlókhoz, az ország határain belül. A megrendelt terméket, átvételkor, készpénzzel lehet kifizetni. Az új online shop nemcsak a Vodafone nyitóoldaláról, de közvetlenül az onlineshop.vodafone.hu weboldalon is elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle