Connect with us

technokrata

iPhone fejlesztések a Nav N Go-tól

Kütyük

iPhone fejlesztések a Nav N Go-tól

A Nav N Go népszerű PDAmill játékai már iPhone-on és iPod touch-on is elérhetők.

A Nav N Go berkein belül működő PDAmill Games Studios nagy népszerűségnek örvendő mobil játékai immár az Apple iPhone és iPod touch készülékeken is élvezhetők.

Mostantól nyolc népszerű PDAmill játék tölthető le a www.pdamill.com honlapon, illetve az iTunes webáruházon keresztül 0,99 dolláros, illetve 2,99 dolláros bevezető áron. A különféle ügyességi, logikai, vagy kártyajátékok az Apple legújabb audio- és vizuál-technológiájának kihasználásával egyedülálló felhasználói élményt ígérnek.

˝Büszkén mutatjuk be a leginkább keresett PDAmill játékokat az Apple szenvedélyes játékosainak˝ – mondta Jason Surguine, a PDAmill Games Studios fejlesztőcsapatának vezetője. ˝Meggyőződésünk, hogy a kiváló grafika, a hanghatások és a játszhatóság révén játékaink hatalmas sikerre tesznek szert az iPhone és az iPod touch felhasználók körében is˝.

A letölthető programok között a PDAmill több díjnyertes játéka is megtalálható, mint például a Bowling for Burgers, a Fun Factory, a Gamebox Asia vagy a Gamebox Sodoku. Emellett még az idén várhatóan tovább gyarapodik majd az iPhone-on és iPod touchon élvezhető PDAmill játékok száma.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin