Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tudathasadás: két mobil egy telefonban!

Kütyük

Tudathasadás: két mobil egy telefonban!

SIM kártyát ugyebár minden mobilba raknunk kell, de ebbe a telefonba egyszerre akár kettőt is becsúsztathatunk.

A müncheni székhelyű Bellpepper bemutatta legfrissebb termékét, mely nem más, mint egy egyszerre akár két SIM kártyát is minden további nélkül kezelni képes mobiltelefon. A keresztségben Bellpepper Twinbell nevet kapott újdonság gyakorlatilag két mobiltelefont zsúfol egyetlen készülékházba.

A hagyományos kialakítású mobiltelefon 115 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 13,8 milliméter vastag. A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett készülék UMTS (3G) kompatibilis, előlapi kamerájával pedig akár videótelefonos hívások is lebonyolíthatók. A hátul elhelyezett fő kamera 2 megapixeles felbontású.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelzőre egyetlen rossz szavunk sem lehet, lévén, hogy QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A 70 MB kapacitású integrált memória maximum 2 GB-ig bővíthető, még pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével.

Említést érdemel még a Bluetooth és USB adatátvitel, az MP3 lejátszó funkció, a 2,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat, illetve a 4,5 órás beszélgetési idő és a 120 órás készenléti idő. A kereskedelmi forgalomban várhatóan idén novemberben felbukkanó Bellpepper Twinbell ára 450 euró, vagyis mintegy 110 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés