Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új T-Mobile kommunikátor

Kütyük

Új T-Mobile kommunikátor

A T-Mobile kínálatában hamarosan fel fog bukkanni egy újabb nagytudású kommunikátor.

A HTC Excalibur (HTC S620) alapokon nyugvó újdonságot leginkább a RIM-féle BlackBerry modellekhez lehetne hasonlítani.

A nemrégiben debütált Motorola Q-hoz, illetve Samsung i300-hoz hasonlóan teljes értékű QWERTY billentyűzetet kapott készülékben egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig tudni lehet, hogy a masina GPRS, EDGE és Wi-Fi (802.11b/g) hálózatokban is minden további nélkül használható. A 3G hiányzik, de a Bluetooth 2.0 (EDR) természetesen benne van a telefonban.

Egyedi újítás a nagyméretű színes érintőkijelzőtől jobbra elhelyezett, úgynevezett Touch Jog Strip. Amennyiben ezen függőleges irányban végighúzzuk az ujjunkat, annak eredménye az lesz, hogy a kijelző tartalma a megfelelő irányban szkrollozni fog.

A 64 MB SDRAM-ot és 128 MB flashmemóriát felvonultató integrált memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető. A videófelvevős kamera 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) felbontással rendelkezik, a 2,4 colos képátlójú TFT LCD pedig QVGA (320×240 pixel) felbontású.

A 111,5×62,5×12,8 milliméter méretű, Microsoft Windows Mobile 5 operációs rendszerű okostelefon energiaellátásáról egy 960 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A készülék esetleges hazai forgalmazásával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés