Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szex és erotika a 3G mobilokon

Kütyük

Szex és erotika a 3G mobilokon

Ahogy az várható volt, a különböző szex és erotikus tartalmak szépen lassan megérkeznek a harmadik generációs mobiltelefonokra.


Az elsősorban szexuális és párkapcsolati témákkal foglalkozó, illetve online szexboltot üzemeltető és nemzetközileg ismert ˝The Lovers´ Guide˝ együttműködési szerződést kötött a ˝3˝ nevezetű brit harmadik generációs mobil operátorral.

˝Rendkívül komoly lehetőségeket látunk abban, hogy a különböző tartalmainkat meghonosítsuk a villámgyors adatátvitelre képes 3G mobil készülékeken. Ily módon egy teljesen új közönséghez tudjuk eljuttatni különböző szolgáltatásainkat˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Robert Page, a The Lovers´ Guide mögött álló Lifetime Productions International ügyvezető igazgatója.

A megállapodás értelmében a 3G mobil előfizetők készülékén 30-60 másodperc hosszúságú videóanyagok jeleníthetők meg – rengeteg szexuális témakörben. A szolgáltatást csak a tizennyolcadik életévüket betöltöttek vehetik igénybe.

A ˝3˝ operátor hálózatában ma már egyébként több mint 3 millió, többek közt videóhívásra is alkalmas 3G telefont használnak.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés