Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújul a Pannon GSM Hangposta

Kütyük

Megújul a Pannon GSM Hangposta

A Pannon GSM 2005. október 13-tól megújítja, a felhasználók visszajelzéseihez, igényeihez igazítja Hangposta szolgáltatása működését.

Az eddigieknél is gyorsabban, egyszerűbben lehet üzenetet hagyni és hallgatni is: a változások mind a hívó, mind a hívott fél számára időt és pénzt takarítanak meg.

A lényeges információkat előtérbe helyezve, az ügyfelek használati szokásait figyelembe véve alakította át Hangposta szolgáltatását a Pannon GSM. Az eddigieknél egyszerűbbé, közvetlenebbé válik például az üzenethagyás. Amennyiben a hívott Pannon GSM előfizető sem személyes kimenő üzenetet, sem hangaláírást nem rögzített, a rendszer nem olvassa be a címzett telefonszámát – hiszen az rendszerint úgyis ismert a hívó fél számára -, hanem közvetlenül felkér arra, hogy a sípszó elhangzása után rögzítsük üzenetünket. Ha pedig hangüzenet helyett telefaxot kívánunk küldeni egy Pannon GSM előfizetőnek, mostantól azt külön gomb megnyomása nélkül megtehetjük: a rendszer automatikusan felismeri a faxhangot, így minden további nélkül kész a fogadásra.

Az üzenetek gördülékeny visszahallgatását ugyancsak több újítás segíti. Eddig csak egy adott üzenet végén nyílt lehetőség annak törlésére, illetve a következő üzenetre való ugrásra. Mostantól viszont ezen funkciók tetszőlegesen használhatók, az aktuális bejegyzés törlésekor pedig automatikusan a következő üzenetet kezdi lejátszani a rendszer. Ezzel összhangban az egyes üzenetek állapota sem csupán a teljes lejátszás végeztével változik meg: míg korábban, ha félbehagytuk egy üzenet visszahallgatását, azt továbbra is új, lejátszatlan tételként kezelte a Hangposta, mostantól az üzenet a lejátszás indításának pillanatában átkerül a már meghallgatott üzenetek mappájába.

Hasonlóképpen az idő- és költséghatékonyabb felhasználást segíti, hogy az eddigiekkel ellentétben a rendszer csupán az üzenet beérkezési időpontját közli annak meghallgatása előtt. A felhasználók később természetesen szokás szerint meghallgathatják a hívó fél telefonszámát, ha annak szükségét látják. A változások a Privát és Üzleti Hangposta fiókokat egyaránt érintik, azok elérési feltételeit és tarifáit nem módosítják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés