Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: Samsung SGH-X200 – elegáns és egyben olcsó mobil

Kütyük

Exkluzív: Samsung SGH-X200 – elegáns és egyben olcsó mobil

A Samsung most bejelentett, SGH-X200 típusjelzésű mobiltelefonja elsősorban azoknak készült, akik az elegáns külső megjelenést többre értékelik, mint a néha talán már túlzottan is széles szolgáltatási kört.


A Samsung SGH-X200 eddig soha nem látott eleganciát kíván meghonosítani a low-end kategóriában: az ezüst és fekete színekben pompázó készülék meglepően exkluzív külsővel és letisztult vonalakkal dicsekedhet.

A kagylóformájú telefon alaphelyzetben 85 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és alig 20 milliméter vastag, tömege pedig mindössze 70 gramm. Az energiaellátásról gondoskodó nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 3 órás beszélgetési időt tesz lehetővé, a készenléti idő pedig eléri a 150 órát.

Külső kijelzőt ezúttal nem kapunk a pénzünkért, ellenben a belső display 128×160 képpontos felbontású és 65 ezer színárnyalatú.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-X200 GPRS kompatibilis és egy infravörös port is helyet kapott benne, viszont például a Bluetooth támogatásról sajnos le kell mondanunk. Digitális fényképezőgép sem került a készülékbe, a memória is mindössze 2 MB-os (nem bővíthető), viszont pozitívumot jelent a negyvenszólamú polifonia, a kihangosíthatóság, a diktafon funkció, valamint a Java támogatás.

A piacon várhatóan még ebben a hónapban debütáló Samsung SGH-X200 várható árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés