Connect with us

Hirdetés

technokrata

Music Porter: egy MP3 lejátszó, mellyel akár telefonálhatunk is

Kütyük

Music Porter: egy MP3 lejátszó, mellyel akár telefonálhatunk is

A Music Porter nem egy MP3 lejátszásra is alkalmas mobiltelefon, hanem sokkal inkább egy telefonálásra is használható MP3 lejátszó.


A Mitsubishi Electric munkatársai által kifejlesztett és a legnagyobb japán mobil szolgáltató, az NTT DoCoMo által forgalmazott készülék rendkívül kis méretű és egyben könnyű is: a 76 milliméteres hosszhoz 59 milliméteres szélesség, 25 milliméteres vastagság és kereken 100 grammos tömeg társul.

A parányi eszköz relatíve nagy méretű, 1,8 colos képátlójú, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú kijelzőt kapott, mely egyrészt 220×176 pixeles felbontással, másrészt pedig 18 bites színmélységgel, vagyis 260 ezer színárnyalattal rendelkezik. A széthajtható kialakítású Music Porterből sem hiányzik a beépített digitális fényképezőgép, mely ez esetben 0,32 megapixeles felbontással bír, ami maximum 640×480 képpontos fotók elkészítését teszi lehetővé.

A 120 perces beszélgetési idejű, 400 órás készenléti idejű és az egyszerre maximum 6 órányi zene lejátszására képes Music Porterben többek közt egy sztereó FM rádió, egy digitális diktafon, valamint egy Memory Stic Duo memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőhely is helyet kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés