Connect with us

technokrata

Ha unod a sok reklámot, tedd fel ezt a böngészőt!

operaadblock

Dotkom

Ha unod a sok reklámot, tedd fel ezt a böngészőt!

Bárki számára elérhető a reklámblokkolóval felszerelt Opera böngésző!

Mostantól végre hivatalosan is letölthető az Opera új, 37-es verziószámot viselő böngészője. Az újdonság legizgalmasabb funkciója egyértelműen a reklámblokkoló, amelynek segítségével mindenféle extra bővítmény telepítése nélkül kiszűrhetjük a számunkra zavaró reklámokat.

Az Opera szerint ez a megoldás nemcsak kényelmes, de jó hatással van a számítógépre is, hiszen nem igényel annyi energiát, mint egy extra bővítmény, így gyorsabban töltődnek majd be a weboldalak. Szintén rendkívül hasznos a videókiragadás lehetősége is.

memory-usage-opera-for-computers-with-ad-blocker

Amennyiben egy videó elnyeri a tetszésünket, de épp mással szeretnénk foglalkozni, úgy kis ablakba kitehetjük a mozgóképet, így az folyamatosan megjelenik a képernyőn, függetlenül attól, hogy melyik fülön járunk épp.

blockopera2

Sőt, az Opera itt nem állt meg,  hiszen a böngésző fejlesztői verzióját már VPN-klienssel is ellátták. Ennek a segítségével kitrükközhetjük például az olyan tartalmakat, amelyeket elvileg csak egy adott ország lakói láthatnak. Arról, hogy ez a funkció mikor élesedik az átlagfelhasználók számára, egyelőre nincs információ, de valószínűleg a 38-39-es verzióban számíthatunk ennek a megjelenésére is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd