Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Mooovy nyerte az idei Mobil Weekend fejlesztői versenyt

Dotkom

A Mooovy nyerte az idei Mobil Weekend fejlesztői versenyt

Nagy sikerrel ért véget a Mobil Weekend 2015, Magyarország egyetlen komplex, innovatív mobilos szakmai eseménye. A három napos konferencia és mobil applikációs fejlesztői verseny fődíjasa a Mooovy nevű alkalmazás lett.

A rendezvény új tulajdonosa és főszervezője a DiNG.hu Kft. a Tesla Budapestben rendezte meg szeptember 17-19. között a Mobil Weekend 2015-öt. A három nap alatt 45-nél is több hazai és nemzetközi előadó több, mint 50 előadásán vehetett részt az ellátogató közel 600 érdeklődő, összesen mintegy 100 órányi tudásanyagot elsajátítva.

Az esemény ideje alatt a fejlesztői versenyen nyolc applikáció készült el az egyenként négy tagú (ötletgazda, fejlesztő, designer, marketinges) csapatok részvételével.  Az egy millió forintos fődíjat a Mooovy nevű sportalkalmazás szerezte meg, melynek célja, hogy versenybe állítsa a sportkedvelőket a világ bármely tájáról számos sportban – akár párban, akár csapatban.

A verseny díjazottjainak teljes listája:

– Egy millió forintos fődíj: Mooovy
– Legjobb grafika: Mooovy. Nyeremény: Samsung Galaxy Tab S2
– Legjobb marketingterv: PocketPro. Nyeremény: egy éves Blinklist előfizetés
– Legjobb fejlesztő: Mooovy. Nyeremény:: Skyscanner mentorálási lehetőség
– Legjobb ötlet: AngelApp. Nyeremény: Maker’s Hub iroda egy éves használata
– Közönsgédíjas: Graffit! Nyeremény: a ClusterHouse fél éves irodabérlete

Somogyi Róbert, a Mobil Weekend főszervezője elmondta, hogy külön öröm, hogy sikerült egy olyan hiánypótló rendezvényt létrehozni, melynek keretében a mobilos szakma képviselői, a fiatal tehetségek, az értő közönség, a befektetők, valamint a már ebben az iparágban sikerrel dolgozó előadók egymásra találhattak és tapasztalatokat cserélhettek. A visszajelzések alapján a következő, várhatóan 2016 tavaszán esedékes Mobil Weekend előkészítését a DiNG.hu Kft. már meg is kezdte.

Aki lemaradt az idei Mobil Weekendről, előreláthatóan novembertől online elérheti majd a rendezvény előadásait. Részletek hamarosan az esemény honlapján és közösségi médiás felületein várhatóak.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés