Connect with us

technokrata

Napi 3 embert rúg ki a Magyar Telekom 2016-ig

fired

Dotkom

Napi 3 embert rúg ki a Magyar Telekom 2016-ig

A külső környezet és a globális és hazai távközlési piacot jellemző erős verseny következtében a következő két év során hozzávetőlegesen 1700 munkavállalójától válik meg a Magyar Telekom.

A létszámcsökkentésre több ütemben kerül sor, a munkatársak egy része az idei évben, egy részük a jövő évben távozik a vállalattól.

A távozó munkatársak újra-elhelyezkedését a jól működő Esély program keretén belül aktív álláskereséssel, munkaerő-piaci tréninggel és személyes tanácsadással támogatja a vállalat, bízva abban, hogy ezen eszközeivel is hozzájárul ahhoz, hogy a Telekomtól távozó korszerű szaktudással rendelkező, szakképzett munkavállalók mihamarabb újra el tudjanak helyezkedni. Ezenfelül önkéntes programot is meghirdetett a cég, amelynek keretében az elbocsátásra önként jelentkezőket további egyedi juttatások illetik meg.

A Magyar Telekom a vállalatnál maradó dolgozóinak továbbra is versenyképes jövedelmet kíván biztosítani, beszállítóival pedig fenntartja a partneri viszonyt.

A költségcsökkentési célok teljesülése mellett a piacvezető telekommunikációs vállalatnál így létrejövő karcsúbb szervezet a menedzsment álláspontja szerint rugalmasabban képes majd  a versenypiaci kihívásokhoz alkalmazkodni és valódi online vállalatként működve megfelelni ügyfelei igényeinek.

A Magyar Telekom Nyrt. érdekképviseleteinek véleménye szerint a 2015-2016 időszakra bejelentett létszámcsökkentés megvalósíthatóságát reális, a megállapodás aláírását a távozó kollégák részére nyújtott juttatási csomag által biztosított segítség indokolta. Az elbocsátás a munkavállalók leterheltségének aránytalan növekedését okozhatja és veszélyezteti a munka-magánélet egyensúlyát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő