Connect with us

Siemens OpenScape: az információáradat-kezelés valódi megkönnyítése

Dotkom

Siemens OpenScape: az információáradat-kezelés valódi megkönnyítése

A LifeWorks után az OpenScape is kitüntetett Siemens-termék.

A Siemens Információs és Kommunikációs Hálózatok (ICN) ágazatának tavaly bemutatott LifeWorks nevű koncepciója egyetlen homogén rendszerben egyesíti a vállalati magánhálózatok, a hálózatüzemeltetők és a végfelhasználók kommunikációs struktúráit: a felhasználó bármikor, bármilyen végkészülékről hozzáférhet alkalmazásaihoz. Funkcionalitása a hangalkalmazások, instant messaging, presence management collaboration-alkalmazások mellett a videokommunikációt is magában foglalja. A LifeWorks technológiai értelemben a Siemens két alapvető hálózati architektúráját, a SurPass-t (carrier hálózatok) és a HiPath-t (vállalati magánhálózatok) egyesíti.

A LifeWorks kifejlesztéséért a Siemens Információs és Kommunikációs Hálózatok ágazata 2003. novemberében európai innovációs díjat kapott „Hálózat – Internet technológiák-szélessáv” kategóriában a Wall Street Journal Europe-tól. Ez év januárjában pedig a Frost&Sullivan tanácsadó és piacelemző cég idei – a kiemelkedő ipari teljesítményeket elismerő – díjait ítélték oda az OpenScape-ért.

Az információ- és kommunikációtechnikában, a „kollaboratív megoldások” kategóriában a legjobb terméknek kijáró díjat az ICN OpenScape szoftverplatformja kapta. A HiPath vállalati hálózati konvergencia-architektúrához illeszkedő OpenScape kifejlesztésével a Siemens megoldást kínál az információ-áradat kezelésének megkönnyítésére. Ez a Microsoft Windows Communication Server 2003-ra épített alkalmazás egyetlen személyes portál-felületről egységes hozzáférést kínál egy sor adatforráshoz, például más PC-khez, mobiltelefonokhoz, PDA-khoz, illetve olyan alkalmazásokhoz, mint e-mail, instant messaging, elektronikus dokumentumok és konferencia-csatornák. Működéséhez egy „kommunikációs brókert” használ, amely a beérkező adatforgalmat a megfelelő formátumra konvertálja – például mobiltelefonon jelentkező hívó fél a kívánt információt voice formátumban kaphatja. Előkészületben van az OpenScape nem-Microsoft alapú változata is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom