Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei az egyik legnagyobb felhőszolgáltatásának kiépítésén ügyködik

E-gazdaság

A Huawei az egyik legnagyobb felhőszolgáltatásának kiépítésén ügyködik

A Huawei az egyik legnagyobb felhőszolgáltatásának kiépítésén ügyködik

A vállalat kibővíti az együttműködését a Microsofttal is a felhőben

Több mint 150 országból és régióból, 20 ezer IKT vezető és szakember részvételével nyílt meg a Huawei Connect 2017 iparági expo Sanghajban. A háromnapos globális fórum résztvevői megvitatják a digitális technológia fejlődési irányát, de kiemelt téma az ipari digitalizáció is. A Huawei az eseményen bejelentette, hogy a világ jövőbeli öt legnagyobb felhőszolgáltatásának egyikét tervezi megépíteni.

 

A Huawei CONNECT 2017 rendezvényen idén a vállalat felhőalapú stratégiájának gyakorlati alkalmazására koncentrálnak, elsősorban az üzleti, technológiai és ökoszisztémás stratégiák területein.  A kiállításon a világ legnagyobb IT cégei vesznek részt – többek a SAP, az Accenture, a Chinasoft International, a HGST, az Intel, a Microsoft, a Centerm és az Infosys – és mutatják be közösen az infokommunikáció (IKT) területén elért legújabb eredményeiket és legjobb megoldásaikat.

Guo Ping, a Huawei soros vezérigazgatója a rendezvényt megnyitó beszédében kiemelte: a felhőszolgáltatás az intelligens világ sarokköve. A különböző felhő technológiák világszerte közelednek egymáshoz, centralizálódnak, így várakozásunk szerint a jövőben öt nagy felhőszolgáltatás körre koncentrálódik az iparág globálisan. A Huawei partnereivel együtt azon dolgozik, hogy ezek közül felépítse az egyiket – amely a felhő szolgáltatásokat és technológiát értékesíti, s nem az abban található adatokat – és ehhez rendelkezik a szükséges technológiával és szakmai tudással is.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés