Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiszivárogtak a OnePlus Two specifikációi

oneplus one

Kütyük

Kiszivárogtak a OnePlus Two specifikációi

A OnePlus második készüléke is lenyűgöző teljesítménnyel bír majd.

Annak ellenére, hogy a OnePlus One rendkívül nagy népszerűségre tett szert, nem érhetett el annyi vásárlót, mint amennyit képes lett volna, a meghívásos alapú rendszernek köszönhetően. Remélhetőleg ez a OnePlus Two esetében másképp lesz, és minap már meg is érkeztek a várva várt specifikációk a telefonnal kapcsolatban.

A kiszivárgott információkat a kínai Coolicool kereskedőnek köszönhetjük, és habár ezek a részletek még nem igazoltak, lássuk mi vár ránk a OnePlus második telefonjával kapcsolatban.

A készüléket egy Qualcomm Snapdragon 805-ös processzor működteti majd, ami egy valóban gyors egység, ám sokan a Snapdragon 810-ben reménykedtek. Az 5.5 inches kijelzőről még nem tudjuk, hogy Full HD vagy QHD felbontást kap, de reméljük nem lépik meg az utóbit, hiszen így a 3300 mAh-es akkumulátor bámulatos üzemidőt érhetne el. A QHD és a Full HD panelek pixelsűrűsége már annyira nagy ekkora méret mellett is, hogy szinte lehetetlen különbséget tenni szabad szemmel, és csak az akkumulátor bánja a vásárlóhívogató részletet. Ára 552 dollár lesz, A fotókért egy 16MP-es és egy 5MP-es kamera felel, míg a belső tárhely tekintetében 32 GB áll rendelkezésünkre.

oneplus one



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés