Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legjobb felsőkategóriás és ultra-kompakt fényképezőgépek

Smart home

A legjobb felsőkategóriás és ultra-kompakt fényképezőgépek

Ezúttal két elismerést kapott az Olympus az EISA-tól.

Az Olympus két tekintélyes címet nyert az EISA Díjkiosztón. A legjobb ˝Európai Felsőkategóriás Tükörreflexes Fényképezőgép 2008-2009˝ címet az E-3, az Olympus digitális tükörreflexes sorozatának zászlóshajója vihette haza. A legjobb ˝Európai Ultra Kompakt Fényképezőgép 2008-2009˝ címet az Olympus ellenálló sorozatából a vízálló és ütésálló µ 1030 SW nyerte el.

Olympus E-3
Az EISA zsűrije a legjobb „Európai Felsőkategóriás Tükörreflexes Fényképezőgép 2008-2009” címet az Olympus E-3 modellnek ítélte. ˝Nagyon hatékony képstabilizációt, pormentesítést és a több irányban elforgatható kijelzőn Élőkép funkciót alkalmaz, de a leglényegesebb, hogy nagyon meggyőző a képminősége és egyszerű kezelhetősége˝ – vélekedett az EISA. A zsűri így összegezte a jellemzést: ˝Az Olympus E-3 tökéletesen megfelel a professzionális igényeknek˝.

Olympus µ 1030 SW
A 10 méteres mélységig vízálló, 2 méteres magasságig ütésálló, -10 Celsius fokig fagyálló és 100 kilogramm terhelésig törésálló, kompakt µ 1030 SW rendkívül ellenálló jellemzőihez kiváló képminőség párosul. Az EISA ezt a fényképezőgépet a legjobb ˝Európai Ultra Kompakt Fényképezőgép 2008-2009˝ díjjal jutalmazta. A zsűrit megnyerte a ˝jó fotografikus teljesítmény és a fizikai ellenálló képesség˝ kombinációja. A µ 1030 SW Funkciói közül az EISA a ˝kiváló fénymérést, a pontos színvisszaadást, továbbá azt emelte ki, hogy ez az első olyan fényképezőgép, mely 28 milliméternél kezdődő gyújtótávolsággal (35 milliméteres fényképezőgépre vonatkoztatva) rendelkező belső zoomot alkalmaz˝. Az elismerés az alábbiakkal folytatódott: ˝A fényképezőgép gyenge fényviszonyok és nagy kontrasztú feltételek mellett is jól teljesít, ahol más kompakt modellek általában már túlexponálják az égboltot˝.

EISA
Az EISA (European Imaging & Sound Association / Európai Kép és Hang Szövetség) 20 európai ország mintegy 50 prominens audió, videó, házimozi, mobil elektronika és fotózás témájú magazinját fogja össze. A szövetség minden évben díjazza az új termékeket funkcióik, minőségük és általános felhasználói tetszetősségük alapján.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés