Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Fast & Furious-franchise legújabb filmje, a Fast X december 23-tól lesz elérhető

fast x

Film/Sorozat

A Fast & Furious-franchise legújabb filmje, a Fast X december 23-tól lesz elérhető

A Fast & Furious-franchise legújabb filmje, a Fast X december 23-tól lesz elérhető

Fast X-ben visszatérnek a korábbi szereplők: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena és Scott Eastwood, valamint az Oscar®-díjas Helen Mirren és a szintén Oscar-díjas Charlize Theron.

Fast X a Fast & Furious sorozat tizedik része, és a filmtörténet egyik legnépszerűbb akcióeposzának utolsó fejezeteit mutatja be. Az immár harmadik évtizede és továbbra is az eredeti szereplőgárdával száguldó Fast X december 23-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on. ​

Dom Toretto (Vin Diesel) és családja legyőzve számos legyőzhetetlennek hitt akadályt, már számos alkalommal túljárt az útjukba kerülő ellenfeleik eszén, és sikerült őket idegileg is kikészíteniük. Most viszont a leghalálosabb ellenféllel néznek szembe, akivel valaha is találkoztak: a múltból felbukkanó fenyegető árnnyal, akit a vérbosszú hajt, és feltett szándéka, hogy porrá zúzza ezt a családot, és elpusztítson mindent és mindenkit, ami fontos Dom számára.

A 2011-es Fast Five-ban Dom és csapata kiiktatta az elvetemült brazil drogbárót, Hernan Reyest, és egy Rio De Janeiro-i hídon történt hajsza eredményeként megtizedelte birodalmát. Arról azonban fogalmuk sem volt, hogy Reyes fia, Dante (az Aquaman sztárja, Jason Momoa) szemtanúja volt a történteknek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tökélyre csiszolja tervét, hogy Dom a lehető legnagyobb árat fizesse tettéért.

Dante terve szétforgácsolja Dom családját, akik szétszélednek a világ minden tájára, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig és Portugáliától az Antarktiszig – új szövetségek kovácsolódnak, és régi ellenségek bukkannak fel. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy Dante bosszújának igazi célpontja a 8 éves fia (Leo Abelo Perry, Black-ish).

A Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk) által rendezett Fast X-ben visszatérnek a korábbi szereplők: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena és Scott Eastwood, valamint az Oscar®-díjas Helen Mirren és a szintén Oscar-díjas Charlize Theron.

A filmben nagyszerű új szereplők is felbukkannak, köztük az Oscar-díjas Brie Larson (Captain Marvel, Room), aki Tesst, az ügynökség egyik szélhámos képviselőjét játssza; Alan Richtson (Reacher, Titans), aki Aimes, az ügynökség új vezetőjének szerepében jelenik meg, és aki sokkal kevésbé rajong Dom csapatáért, mint elődje, Mr. Senki; Daniela Melchior (The Suicide Squad, Guardians of the Galaxy Vol. 3), aki Isabel, egy brazil utcai versenyző szerepében tűnik fel, akit erős szálak kötnek Dom múltjához; valamint a Dom és Mia nagymamáját alakító Oscar-díjas legenda, Rita Moreno.

Fast X producerei Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Samantha Vincent és Justin Lin, az alapkaraktereket Gary Scott Thompson dolgozta ki. A film forgatókönyvét Lin és Dan Mazeau írta. Vezető producerei: Joseph M. Caracciolo, Jr., David Cain, Amanda Lewis, Chris Morgan és Mark Bomback.

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a www.skyshowtime.com/hu honlapon keresztül. A reklámmentes SkyShowtime-előfizetés ára havi 1999 Ft.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Film/Sorozat

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés