Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megszületett a megállapodás a Vodafone és az AMCNI közt

E-gazdaság

Megszületett a megállapodás a Vodafone és az AMCNI közt

Megszületett a megállapodás a Vodafone és az AMCNI közt

Fontos hazai és nemzetközi sportmérkőzéseket és a legkedveltebb ismeretterjesztő és szórakoztató csatornák tartalmait élvezhetik továbbra is zavartalanul a Vodafone Magyarország televíziós előfizetői, mert az AMC Networks International (“AMCNI “) népszerű hazai csatornái a Sport1, Sport2, AMC, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, FilmCafe, FilmMania megmarad a szolgáltató televíziós előfizetői kínálatában. A két cég megállapodott a terjesztési szolgáltatás hosszútávú folytatásáról.

Az AMCNI és a Vodafone együttműködése évekre nyúlik vissza. A felek a közelmúltban a terjesztési szolgáltatásokról folytattak tárgyalásokat, hazánkban és a régió érintett országaiban. A régiós Vodafone leányvállalatokkal már megszülettek a megállapodások a folytatásról, s most a Vodafone Magyarország Zrt.-vel is sikerült megegyezni az AMCNI csatornakínálatának további, hosszútávú terjesztéséről. A portfolió hazai érintett csatornái: Sport1, Sport2, AMC, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, FilmCafe, FilmMania. Így a Vodafone televíziós szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek továbbra is élvezhetik az összes csatorna kedvelt tartalmait.

Sport minden mennyiségben: ősszel 4 Bajnokok Ligája sorozat zajlik, az MLB és az NBA mérkőzései mellett

Az ősz fantasztikus újdonságokat kínál a sportimádóknak: jóformán az összes nagy sorozat elrajtolt, így a Sport TV is jobbnál jobb élő közvetítéseket kínál. A labdarúgó BL, illetve a magyar részvétellel zajló férfi és női kézilabda BL (Veszprém, Szeged, Győr és FTC), valamint a jégkorong BL (Fehérvár) is folyamatosan a képernyőn lesz, ahogyan a Serie A, az Olasz Kupa és a Német Kupa legjobb meccsei, a UFC-gálák, az NBA-mérkőzések és a legnagyobb dartstornák is szerepelnek a kínálatban. Az elitligák mellett kiemelt magyar részvétellel zajlik a kézilabda Európa-liga is, amelyben összesen 7 csapatunk vág neki a hosszúnak remélt menetelésnek.

„A hosszú tárgyalássorozat végén is azt mondhatom, amit az elején: az AMC-vel való folyamatos és szoros együttműködésünk fontos, mert ezen keresztül prémium tartalmak széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A gazdag sportjogválasztékból hadd emeljem ki a világelithez tartozó négy kézilabdacsapatunk legjobb nemzetközi meccseit. A Veszprém és a Győr visszatérő vendége a Final Fournak, de remélem, az új megállapodásunk időtartama alatt mellettük a Szegedet és a Ferencvárost is meg tudjuk mutatni a négyes döntőben, ahogyan az Európa-ligában is egyre több csapatunk ér oda a végső fázisba”

Lennert Márton, Termékmarketingért és Tartalomért felelős igazgató, Vodafone Magyarország Zrt.

„Az elmúlt években folyamatosan növeltük a hazai befektetéseinket, így a Vodafone előfizetői rendkívül gazdag tartalmakat kapnak a sport, a film, és a szórakoztató jellegű információs csatornáinkon is, ahol kiemelkedő fontosságúak a saját gyártású produkciók. Nagyon örülünk annak, hogy az AMCNI változatosságot biztosító csatornái továbbra is elérhetőek a Vodafone kínálatában.”

– tette hozzá Hajós Balázs, Terjesztési Szolgáltatásokért felelős alelnök, AMCNI.

Itt a Better Call Saul és a Fear the Walking Dead legújabb évada

A filmcsatornák zászlóshajóját, a Fear the Walking Deadet és a számtalan Emmy jelölést kapott Better Call Saul szuperprodukció utolsó évadának epizódjait is élvezhetik a Vodafone ügyfelei.

Őszi főszerepekben a Spektrumon Vadon János és Keresztes Tamás, Spektrum Home-on D. Tóth Kriszta, a TV Paprikán Havas Dóra

A Spektrumon egyedülálló, saját gyártású szuperprodukció rajtolt Vadon Jánossal, míg D. Tóth Kriszta, és Havas Dóra új évadokkal jelentkezik a Spektrum Home-on és a TV Paprikán. Az ősz talán legkalandosabb és leglátványosabb premierje a Várfoglalók Vadon Jánossal, és az Abrakadabra, Keresztes Tamással, amely a bűvészet titkait és történetét mutatja be 6 részes szuperprodukcióban a Spektrumon. A Spektrum Home-on az újdonságok között D. Tóth Kriszta „DTK: Elviszlek magammal”, legfrissebb évada, 14 vadonatúj beszélgetéssel, például Cserhalmi Györggyel, Janicsák Vecával, Fenyő Ivánnal, Csepregi Évával.

A főzés szerelmeseinek kedvez Havas Dóra tudatos konyhájának második évada a TV Paprikán, emellett egy másik, vadonatúj műsorral jelentkezik Dóra „Termelőtől a tányérig” címmel, amelyben innovatív, hazai élelmiszertermelőkhöz látogat el, hogy az ott megismert alapanyagokból és termékekből igazán ínycsiklandó ételeket készítsen.

A gyerek csatornák, a Minimax és JimJam népszerű sorozatai is maradnak a Vodafone hazai kínálatában, mint a Baby Boss, az Én kicsi pónim vagy Thomas a gőzmozdony.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés