Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új streaming szolgáltatás érkezik hazánkba

SkyShowtime

Film/Sorozat

Új streaming szolgáltatás érkezik hazánkba

Új streaming szolgáltatás érkezik hazánkba

A Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. augusztus 18-án jelentette be, hogy új előfizetéses video-on-demand (SVOD) szolgáltatás indítanak több mint 20 európai országban.

A SkyShowtime névre keresztelt streaming platform filmekkel és saját gyártású sorozatokkal várja majd az érdeklődőket, a tartalmakat pedig az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS szolgáltatja. Ebbe beletartoznak a Showtime, a Nickelodeon, a Paramount Pictures, a Paramount+ Originals, a Sky Studios, az NBCUniversal, a Universal Pictures és a Peacock filmei és sorozatai is.

Az új szolgáltatás a hatósági jóváhagyásoktól függően, várhatóan 2022-től indul, arról ugyanakkor még nincs információ, hogy milyen konstrukciókra és előfizetési díjakra lehet számítani.

A SkyShowtime – a tervek szerint – kezdésként húsznál is több Európai országban lesz elérhető: Magyarország mellett Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

Forrás: 24.hu

További Film/Sorozat

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés