Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Navigator készítette a Graboplast integrált vállalatirányítási rendszerét

Dotkom

A Navigator készítette a Graboplast integrált vállalatirányítási rendszerét

A 10 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező Navigator egy magyar fejlesztésű vállalatirányítási szoftverrel nyerte meg a Graboplast Rt. 2002. decemberében kiírt pályázatát.

A hazai vállalatirányítási szoftverfejlesztő és tanácsadó piac egyik cége, a Navigator Kft. nyerte a Graboplast integrált vállalatirányítási rendszerére kiírt pályázatot. Az öt leányvállalatból álló cégcsoport ERP rendszerének bevezetése az ősz folyamán sikeresen lezárult.

A Graboplast Rt. 2002. decemberében pályázatot írt ki integrált vállalatirányítási rendszerének bevezetésére, melyre meghívta a piac jelentős cégeit, köztük a Navigatort. A tendergyőzelmet a Navigator egy magyar fejlesztésű vállalatirányítási szoftverrel nyerte meg a többi, nagy szoftverszállítóval szemben. Ezt a versenyelőnyt az a kedvező ár melletti magas fokú rugalmasság és testreszabhatóság eredményezte, amely a Navigator által, az ERP piacon forgalmazott mindkét szoftvert –Microsoft Business Solutions Navision illetve Vectory- jellemzi.

A Graboplast Gazdasági Centrumának vezetője Ambrus Attila elmondta. „Azért a Navigatort választottuk, mert a versenyképes kedvező ár-értékarányú ajánlata mellett, a cég rendkívül rugalmas, egyedi igényeket is figyelembe vevő, a legrövidebb időn belül megvalósuló rendszert ajánlott.”

A 10 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező Navigator vállalati filozófiájába és üzleti gyakorlatába szervesen beépült a rugalmasság. Jutasi Zoltán, a Navigator ügyvezető igazgatója hozzátette: „Számunkra a rugalmasság az informatikában, azt jelenti, hogy az előre nem látható eseményekre, igényekre való gyors reagáló képességgel rendelkezünk. Talán ez az egyik oka a cég dinamikus fejlődésének, valamint annak, hogy az idei évben az előző évhez képest több mint háromszoros, a 300 millió Ft-ot meghaladó árbevételt érünk el.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés