Connect with us
Hirdetés

technokrata

Motorola Tetra eszközök a brit rendőrségnél

Dotkom

Motorola Tetra eszközök a brit rendőrségnél

Dorset Rendőrsége a Motorola Tetra hordozható és mobil rádióit választja.

A Motorola Kereskedelmi, Kormányzati és Ipari Megoldások Szektora (Commercial Government and Industrial Solutions Sector – CGISS) bejelentette, hogy a brit Dorset városának rendőrsége Motorola megoldást választott járőrei számára. A rendszer 2004 elejétől lesz használható.

A Motorola MTM700 mobil rádiók mellett a dorseti rendőrök a Motorola legújabb mobil Tetra rádióját, az MTH650-est is használhatják majd. A rádiók kiválasztását egy alapos felhasználói tesztelés előzte meg, amin a rendőrség több csoportjának képviselője is részt vett.

A Motorola az MTH 650-es rádiót a közbiztonsági erők körében végzett piackutatás és teszt alapján fejlesztette ki. Az új termék egyszerű, mégis kritikus elvárások alapján készült, mint például az, hogy az egyenruhán magasabban is lehessen hordani, vagy akár az övön – ez többek között Dorset rendőrei számára fontos volt. Az MTH650 mérete és súlya révén könnyen hordható mellmagasságban is.

A rendőröknek ezen igényét figyelembe véve a Motorola MTH650 számos új különleges funkciót kínál, mint amilyen a kettős mikrofon, hogy a hívó fél hangja tiszta és érthető legyen, akár kézből használja a rádiót, akár felülről beszél a mellére erősített rádióba. Ez utóbbi üzemmódban a képernyő fejjel lefelé megfordul, hogy felülről nézve legyen olvasható. A kombinált hangerő és híváscsoport-gomb egyetlen kezelőszervbe hozta össze a két leggyakrabban használt funkciót.

A Dorset Airwave tesztelő csapata az MTH650-est rendkívül megbízhatónak találta azokon a területeken is, amik lefedettség szempontjából a rendszer határain vannak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés