Connect with us

Hirdetés

technokrata

Van, aki máris autót tervezne az Apple-nek

Nincs kategorizálva

Van, aki máris autót tervezne az Apple-nek

A Fiat-Chysler csoport vezetője felajánlotta a segítségét a kaliforniai gyártónak.

Jelenleg még csak pletykákat hallottunk az Apple jövőbeni autóját illetően, hiszen sem álcázott prototípust, sem egy látványtervet nem láttunk még a készülő járművel kapcsolatosan. Ezzel nemcsak mi vagyunk így, de még a szakmabeliek sem tudnak többet, azaz Sergio Marchionne, a Fiat vezérigazgatója is pusztán a pletykákra támaszkodik. A szebb napokat is látott, ám kétségtelenül növekvő Fiat-Chrsyler konszern vezetőjeként a Genfi Autószalonon azért nem hagyta szó nélkül a kaliforniai gyártót. Mint az Apple nagy rajongója (állítása szerint az összes, a vállalat által készített terméket megvásárolta már) úgy gondolja, hogy a cég jó lóra tenne azzal, ha az autóját nem önmaga, hanem egy külső partner segítségével készíttetné el.

applecar

Szerinte fontos, hogy az Apple megértse, az autóipar jóval arogánsabban működik, mint a szórakoztató elektronikai szektor, ezért a vállalatnak meg kell tanulnia beszélnie a szakma nyelvén. Ebben természetesen hatható segítséget nyújtana a Fiat csoport. Amennyiben mégis úgy érzik, hogy egyedül állnának neki ennek az igen nehéz lépésnek, akkor Marchionne szerint ” feküdjenek le és várják meg amíg elmúlik ez az érzés”.

Sergio-Marchionne-Net-Worth

Mivel, ahogyan korábban is említettem semmilyen hivatalos bejelentés, információmorzsa nem utal az Apple autójára, ezért nem tudható, hogy miben mesterkednek a kaliforniai gyártó szakemberei. Ám az biztos, hogy nagy igény mutatkozik arra, hogy a cég egy újabb kategóriát hódítson meg.



Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés