Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ezzel az új megoldással csökkenni fognak az üzleti kockázatok?

Dotkom

Ezzel az új megoldással csökkenni fognak az üzleti kockázatok?

Az új berendezés kedvező áron elérhető, jól méretezhető, és lehetővé teszi a rackekhez való hozzáférések, illetve a teljes környezet ellenőrzését

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bejelentette, hogy elérhetővé vált az adatközpontok fizikai környezetének felügyeletére készült NetBotz™ 250 berendezés. Az új berendezés kedvező áron elérhető, jól méretezhető, és lehetővé teszi a rackekhez való hozzáférések, illetve a teljes környezet ellenőrzését. Proaktív módon, valós időben felügyeli a kritikus informatikai eszközöket, a fizikai veszélyeket, a környezeti kockázatokat, valamint az emberi hibákat, amelyek megzavarhatják az üzletmenet folytonosságát és a megbízható működést. A NetBotz 250 többféle módon is telepíthető az IT környezetekben: alkalmazható kizárólag környezetfelügyeleti vagy kártyás rack nyitásellenőrzési céllal, de a két funkció kombinálható is.
A leállások és az üzleti kockázatok csökkentése

A NetBotz 250 továbbfejlesztett funkciói révén közvetlen támogatást biztosít a NetBotz vezeték nélküli hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőkhöz. Ezáltal gyorsan és rugalmasan telepíthető, és egyúttal támogatja a további, kábellel csatlakoztatható szenzorok használatát is, beleértve a víz-, a füst- és a rezgésérzékelőket. Az új funkciók révén azonnal észlelhetők a környezeti problémák, így elkerülhetők a leállások, és a gyors reagálásnak köszönhetően minimalizálhatók a kockázatok. A NetBotz™ 250 kompatibilis az APC rackszekrényekkel és a StruxureWare™ Data Center Expert menedzsment platformmal, ezáltal zökkenőmentesen integrálható a meglévő környezetbe. Az egyszerű és hatékony telepítés, konfigurálás és felügyelet lehetővé teszi, hogy a felhasználók percek alatt alakítsanak ki védett környezetet az informatikai berendezéseik számára.

A rackszekrények hozzáféréseinek felügyeletére kétféle kilincskészlet érhető el 125kHz és 13,56MHz frekvenciás olvasókkal, csak a jogosult felhasználóknak biztosítva hozzáférést. Az IT üzemeltetőket előzetesen beállítható riasztások és egyéb jelzések (például egy riasztó fény bekapcsolása) figyelmeztetik a kritikus eseményekre.

A StruxureWare Data Center Expert és a NetBotz integrációja az adatközpont minden szintjén növeli a hatékonyságot és bővíti a felügyeleti lehetőségeket. Központosított monitorozást és felügyeletet tesznek lehetővé a teljes fizikai infrastruktúra és a kapcsolódó hálózati eszközök felett, elősegítve a tervezést, az energiafelhasználás csökkentését, valamint a működési hatékonyság és a rendszer rendelkezésre állásának javítását.

„A biztonság, a megbízhatóság és a rendelkezésre állás a kritikus infrastruktúrák legfontosabb jellemzői. Az adatközpontok stratégiai jelentőségűek a szervezetek számára, és a zavartalan működés kiemelt szerepet játszik az üzletmenet folytonosságában. Ezért is érzékelhető, hogy a vállalatok a reaktív felügyelettől a proaktív megközelítés felé lépnek, amellyel a bekövetkezés előtt jelezhetők és elkerülhetők a veszélyek. A NetBotz 250 megfelel ügyfeleink legújabb igényeinek, hiszen nagyobb skálázhatóságot és alacsonyabb költségeket kínál, továbbá egyszerűen és hatékonyan, proaktív módon csökkenthetők általa a fenyegetések, még szélesebb körű védelmet nyújtva az adatközponti rendszerek számára. Ezzel pedig nemcsak a leállásokkal járó költségeket, de az idegeskedést is elkerülhetik az üzemeltetők” – mondta Radev Mihály, a Schneider Electric IT üzletágának igazgatója

A NetBotz 250 már világszerte elérhető. További információkért a Schneider Electric APC NetBotz termékcsaládjáról kérjük, keresse fel a NetBotz honlapját.

Kapcsolódó források:

NetBotz infografika
NetBotz video

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés