Connect with us

technokrata

Megérkezett a várva várt új ívelt Philips monitor!

Kütyük

Megérkezett a várva várt új ívelt Philips monitor!

Új 40 hüvelykes Philips monitor: a piac legnagyobb 4K ívelt monitorja

Az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips monitorok márkalicenc partnere bemutatja a BDM4037UW modellt, a 40 hüvelykes Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD kijelzőt MultiView funkcióval. Az új modell jelenleg a piacon kapható legnagyobb 4K ívelt számítógép monitor, amely ultra-széles színtartományú technológiával (Ultra Wide Color Technology) rendelkezik, biztosítva ezzel a képernyőn megjelenő színek élethűségét és a képek részletgazdagságát.  

Tiszta, élénk színű képek

A BDM4037UW nagyteljesítményű panelje UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) felbontású képeket jelenít meg. A kijelző emellett továbbfejlesztett többtartományos függőleges elrendezésű technológiával rendelkezik, amely kiemelkedően erős statikus kontrasztarányt, extra-éles és élénk színű képeket biztosít. Az optimalizált pixelkezelési technológiának köszönhetően a kijelző 178/178 fokos, extra-széles látószöggel rendelkezik.

A szélesebb színtartománynak – 85%-os NTSC színtartomány-lefedés a jellemzően 72%-os lefedéssel szemben) – köszönhetően a kijelző által biztosított színhűség kiemelkedő. A színegyensúly megteremtését szolgáló, szoftverbeállítások módosításával működő megoldásokkal szemben az Ultra Wide Color technológia egy hardveres alapon működő fejlesztés.

Többet bír – könnyedén

Artem Khomenko, az MMD Philips Monitors Europe termékmenedzsere elmondta: “Elköteleztük magunkat abba az irányba, hogy felhasználóink számára folyamatosan továbbfejlesztett képernyőélményt biztosítsunk. A 4K felbontás és az ultra-széles színtartományú technológia ívelt kijelzőben történő egyesítésével ez az új modell kiemelkedően tiszta képet nyújt, mely párosul a multitasking feladatokhoz szükséges nagyméretű hellyel. E célunk elérését támogatja a Philips MultiView funkciója is.”

philips

MultiView

A MultiView lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár négy bemenetet is megjeleníthessen egyetlen képernyőn, mindegyiket full HD felbontásban. A képek elrendezésére két lehetőség van: 1) Kép a kép mellett elrendezés (Picture-by-Picture), amely vezérlőhelyiségekben, vagy az együttműködés hatékonyabbá tétele érekében több eszköz, például több notebook egymás mellé helyezésekor lehet hasznos. Ennek a módszernek az alkalmazásával a  képernyő több részre osztható; 2) Kép a képben elrendezés (Picture-in-Picture), amely akkor lehet célszerű, ha például hírfolyamot kíván olvasni egy kis ablakban, miközben a képernyő fennmaradó területén dolgozik.

A LED-háttérvilágítású képernyők esetében a felhasználók által olykor tapasztalt villódzás és az ez ezáltal okozott szemfáradás csökkentése érdekében a monitor Philips Flicker-free technológiával rendelkezik, amely szabályozza a fényerőt, valamint csökkenti a monitor villódzását.

Összességében elmondható, hogy a kiterjedt részletgazdagságot és élettel teli színeket biztosító kijelző optimális választás lehet minden igényes professzionális felhasználó számára, akár CAD alkalmazások futtatásához, akár 3D grafikai alkalmazásokkal dolgozók számára, akár nagyméretű táblázatokat kezelésére.

A Philips BDM4037UW kijelző már elérhető, ajánlott kiskereskedelmi ára: HUF 234,539.

Technikai specifikációkhttp://www.philips.hu/c-p/BDM4037UW_93/brilliance-4k-ultra-hd-lcd-kijelzoe-multiview-funkcioval/specifications

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu